Πλούσιο θέαμα προσφέρουν οι ακαδημίες μπάσκετ που συμμετέχουν στο “2οΔιεθνές τουρνουά Βαλένθια Αργολίδα” το οποίο γίνεται στον νομό μας.
Η διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, με πολλούς αγώνες που διεξάγονται στα κλειστά γυμναστήρια Άργους, Νέας Κίου, Ναυπλίου, Αγίας Τριάδας και Λυγουριού.
Οι νεαροί παίκτες-παίκτριες των 37 ομάδων από την Ελλάδα και Ισπανία δίνουν τκ καλύτερο εαυτό τους σε ένα τουρνουά που αποτελεί διαφήμιση του αθλήματος και –το κυριότερο- προσφέρει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται.
Υπενθυμίζουμε ότι στο τουρνουά της Αργολίδας συμμετέχουν η ομάδα της Βαλένθια που ήρθε από την Ισπανία, ακαδημίες του ίδιου συλλόγου από Ελλάδα, η αντιπροσωπευτική ομάδα της ΕΣΚΑ Αργολίδας-Κορινθίας και πολλές ομάδες από διάφορα σημεία της Ελλάδας.
Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία μεγάλου αριθμού παραγόντων, προπονητών, γονέων και άλλων συνοδών που έχουν – όλες αυτές τις μέρες – την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν μνημεία και αξιοθέατα της Αργολίδας.
Να τονίσουμε την καθοριστική συμβολή των Δήμων Ναυπλιέων, Επιδαύρου και Άργους-Μυκηνών καθώς και την συμμετοχή των διαιτητών, μελών γραμματείας αγώνων, των εργαζομένων στα γυμναστήρια και των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η αυλαία της διοργάνωσης πέφτει το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου με τις τελετές λήξης που θα γίνουν στις 12.00 στα κλειστά γυμναστήρια Άργους και Λυγουριού.
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook
Αποκλειστικές Έρευνες – Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη – Κορινθία – Αθλητικά –




