Ο σύλλογος Choy Lee Fut ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Λυών, συνεχίζοντας μια παράδοση διακρίσεων και αθλητικής αριστείας. Με μια πολυπληθή και δυναμική ομάδα 14 αθλητών, οι σχολές σε Άργος και Ναύπλιο ενσωματώνονται στην Εθνική Ομάδα, έτοιμες να δώσουν την «μάχη» του μεταλλίου στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΓουΣού Κουνγκ Φού. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
Ο σύλλογός μας ανακοινώνει συμμετοχή δεκατεσσάρων αθλητών και αθλητριών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΓουΣού Κουνγκ Φού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λυών της Γαλλίας από 5 έως 11 Μαΐου.
Η αποστολή μας θα αποτελέσει μέρος της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη σημαντική αυτή διεθνή διοργάνωση. Οι σχολές μας σε Άργος και Ναύπλιο συνεχίζουν με συνέπεια να δίνουν το «παρών» σε κορυφαίες αγωνιστικές διοργανώσεις, τιμώντας την περιοχή μας και το άθλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Την ομάδα συγκροτούν οι αθλητές και αθλήτριες: Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδας Κωνσταντίνος, Τουρούτσικας Παναγιώτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος, Μίχου Δέσποινα, Ανδριανοπούλου Βασιλική, Δωροβίνη Ελένη, Θωμά Αναστασία, Μαλούσης Παναγιώτης, Μίχου Ελένη, Σαγκιώτης Χρήστος, Σαλαπάτας Κωνσταντίνος, Σμυρλής Γεώργιος και Σπάθης Φίλιππος.
Την ευθύνη της προετοιμασίας και καθοδήγησης της αποστολής έχουν η Κοκκινάκη Άννα, η Λαμπάδα Μαρία και ο Λαμπάδας Κωνσταντίνος.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, με έντονο ανταγωνισμό και σημαντικές απαιτήσεις. Η συμμετοχή των αθλητών μας είναι καρπός συστηματικής προπόνησης και αγωνιστικής συνέπειας.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ελληνικής αποστολής καλή επιτυχία, με υγεία και δυνατές εμφανίσεις.
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook
Αποκλειστικές Έρευνες – Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη – Κορινθία – Αθλητικά –




