Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΚορινθίαΛΟΥΤΡΑΚΙ: 32 εργαζόμενοι της FULGOR σε διαθεσιμότητα

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 32 εργαζόμενοι της FULGOR σε διαθεσιμότητα

Από την προσεχή  Δευτέρα (19 Σεπτεμβρίου) θα ξεκινήσουν να βγαίνουν οι 32 πρώτοι εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα, στην εταιρία FULGOR.

Για μια ακόμα φορά, οι εργαζόμενοι στην εταιρία ζουν με την αβεβαιότητα και με τον κίνδυνο να χάσουν την δουλειά τους, να μείνουν άνεργοι και να βρεθούν στο δρόμο.

Και όλα αυτά, την στιγμή που το καλοκαίρι η δουλεία πήγαινε πολύ καλά, οι εργαζόμενοι έπαιρναν άδειες με το σταγονόμετρο και κάνανε ακόμα και υπερωρίες. Κανείς δεν περίμενε να ακούσει λοιπόν από τον εκπρόσωπο της εταιρίας, που επισκέφθηκε χθες το σωματείο και τους ανακοίνωσε πως από τις 19 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα σε 32 εργαζόμενους. Βλέποντας λοιπόν το τεράστιο αυτό εμπόδιο που φανερώνεται μπροστά τους το σωματείο αμέσως επικοινώνησε με το αρμόδιο υπουργείο και σήμερα Παρασκευή έχει προγραμματιστεί τριμερής συνάντηση για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στην συνάντηση εκτός από το σωματείο και τον εκπρόσωπο της εταιρίας θα παραβρεθεί και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου κ. Κατεμής και το σωματείο ελπίζει να παραβρεθούν και οι Βουλευτές Κορινθίας.

(Από:Perahora.gr)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα