ΑργολίδαΓιάννης Μαλτέζος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στην Αργολίδα, έδειξε...

Γιάννης Μαλτέζος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στην Αργολίδα, έδειξε στην πράξη τι σημαίνει η ‘‘Συμφωνία αλήθειας’’ με τον λαό»

«Ήταν μια περιοδεία διαφορετική. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και πολύ σύντομα Πρωθυπουργός της χώρας, εξέπεμψε μηνύματα ελπίδας προς τους Έλληνες για την επόμενη μέρα και επιβεβαίωσε την δέσμευσή του για διακυβέρνηση χωρίς λαϊκισμούς και εκμετάλλευση των αναγκών των ψηφοφόρων. Τόνισε προς όλους και προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ιδιαίτερα, την δέσμευσή του για αξιοκρατία.  Επίσης το σεβασμό προς την Ιστορία και την Ορθοδοξία.

Η περιοδεία του στην Αργολίδα ξεκίνησε από την χειμαζόμενη από ανεργία και αποβιομηχάνιση πόλη του Άργους, όπου, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, επέλεξε να συναντηθεί με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους, μέσα στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας.

Εκεί άκουσε και τις απόψεις όλων περίπου των παραγωγικών φορέων του Νομού δίνοντας έμφαση στην αναγκαιότητα στήριξης της επιχειρηματικότητας ως  αναπτυξιακής διεξόδου της χώρας όπως και του αγροτικού τομέα επίσης. Έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους ότι η Ορθοδοξία ήταν και παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορεία των Ελλήνων, επισκεπτόμενος και προσκυνώντας, τα λείψανα του πολιούχου του Άργους, Αγίου Πέτρου. Συνεχίσθηκε με ομιλία του προς στελέχη, φίλους  της Νέας Δημοκρατίας και άλλους στο Ναύπλιο, όπου και οι Αργολιδείς του ανταπέδωσαν την τιμή της επίσκεψης προσερχόμενοι κατά εκατοντάδες για να ακούσουν από κοντά την «Συμφωνία αλήθειας» με τον λαό όπως αυτή εξειδικεύεται στις ιδιαιτερότητες της Αργολίδας.

Ήταν τόσο έντονο το ενδιαφέρον να ακούσουν το πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον εν δυνάμει πρωθυπουργό, που ακόμα και η μεγάλη αίθουσα στο «Φουγάρο» δεν τους χώρεσε, αν και ασφυκτικά γεμάτη, και παρέμειναν –παρά το τσουχτερό κρύο- όρθιοι στον μεγάλο προαύλιο χώρο καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας. Η παρουσία του Προέδρου στην επετειακή εκδήλωση για την Εθνοσυνέλευση, στην Επίδαυρο, επιβεβαίωσε το σεβασμό του Προέδρου προς τους αγώνες των Ελλήνων για ανεξαρτησία, την απόλυτη προσήλωση του στη δημοκρατία και το φιλελευθερισμό, την αναγνώριση της τεράστιας σημασίας της πρώτης εθνοσυνέλευσης και του συντάγματος που προέκυψε .

Όπως επεσήμανε αγωνιστές, οπλαρχηγοί, λόγιοι και κληρικοί συνέταξαν μια συντακτική πράξη που για την εποχή της αποτελούσε ύμνο στη δημοκρατία και το φιλελευθερισμό και οριοθετούσε τη θέση της Ελλάδας στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και τον προσδιορισμό της στον Ευρωπαϊκό χώρο .

Το γεγονός ότι επισκέφθηκε το χώρο του Ασκληπιείου συνοδευόμενος από την αρμόδια τομεάρχη θεμάτων πολιτισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη, αποτελεί διαβεβαίωση στήριξης του τεράστιου έργου που επιτελεί ο καθηγητής Λαμπρινουδάκης και οι συνεργάτες του και όσων του εξέθεσε η Διευθύντρια Αρχαιολογίας κα Παπαδημητρίου και επεσήμαναν ο Βουλευτής κ. Ανδριανός και ο Δήμαρχος κ. Γκάτζιος.

Η Νέα Δημοκρατία, στην πορεία για τη νίκη, στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν πολύ σύντομα, προχωρά ενωμένη και έτοιμη να ανταποκριθεί στην ευθύνη που θα της αναθέσει ο ελληνικός λαός με εντολή να τηρήσει την «Συμφωνία αλήθεια» που έχει εμπνευστεί και ηγείται  ο Πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θέλω να ευχαριστήσω ως Οργανωτικός υπεύθυνος για την Πελοπόννησο για την απολύτως επιτυχή διήμερη επίσκεψη του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη  τη ΝΟΔΕ Αργολίδας και την Πρόεδρο Ελένη Αποστολοπούλου.

Το Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανό. Τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας: Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, Aντιπρόεδρο ΓΣΕΕ Φώτη Κολεβέντη, Δημήτρη Κρανιά, Ελένη Παναγιωτοπούλου και Σπύρο Στείρη. Τους υποψήφιους βουλευτές Αργολίδας Κωνσταντίνο Δημούλη, Βασίλη  Σιδέρη και Σόνια Τάνταρου.

Επίσης για την παρουσία τους βουλευτές κ.κ. Κώστα Βλάσση, Αθανάσιο Δαβάκη, Χρήστο Δήμα, Έλενα Ράπτη και Γεώργιο Στύλιο.

Ακόμη σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες της παράταξης όπως ο τ. υπουργός Νίκος Ταγαράς ο τ. Βουλευτής και Νομάρχης Βασίλης Σωτηρόπουλος, ο τ. Βουλευτής και Δήμαρχος Ναυπλίου Γιώργος Τσούρνος, ο τ. Δήμαρχος Ναυπλίου Παν. Αναγνωσταράς, ο τ. Νομάρχης Δημήτρης Σαραβάκος, οι υποψήφιοι βουλευτές Κορινθίας Γρηγόρης Καρπούζης και Μαριλένα Σούκουλη, Αρκαδίας Έυης Τατούλη κ.α., ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος, δείχνει τον βαθμό συσπείρωσης των κομματικών στελεχών.

Τέλος, η παρουσία του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου μόνον ως αναγνώριση του κύρους που διαθέτει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να εκληφθεί».

Γιάννης Μαλτέζος

Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα