Νανόπουλος: Να λύσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας

0

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμαχία Πολιτών” και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων που διεξήχθη την περασμένη Τρίτη.

Προ ημερησίας διατάξεως:

1.Θέσαμε το θέμα της αύξησης της εγκληματικότητας στα Εξαμίλια και την ανάγκη αντιμετώπισης του.

2.Ζητήσαμε την διευκόλυνση των παραγωγών και πωλητών της λαϊκής αγοράς στην ανανέωση των αδειών τους και την βελτίωση της λειτουργίας της.

3.Παρουσιάσαμε τα προβλήματα της εφαρμογής της κανονιστικής για τα περίπτερα και ζητήσαμε στενότερη συνεργασία του δήμου με τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων για την εφαρμογή της.

4.Συγκεντρώσαμε τις απαραίτητες από το νόμο υπογραφές δημοτικών συμβούλων για να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η ανατροπή της απόφασης εκμίσθωσης σε ένα ιδιώτη της δημοτικής αγοράς Κορίνθου. Εμείς προτείνουμε να παραμείνει δημοτική η αγορά, να  ανακαινιστεί  από το δήμο και να ενταχθεί  σε επιδοτούμενο πρόγραμμα στο πλαίσιο της ανοιχτής αγοράς – openmall.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Καταψηφίσαμε τις οικονομικές καταστάσεις του ΚΕΠΑΠ κατά πάγια τακτική μας γιατί δεν έχουν γίνει εκθέσεις ορκωτών λογιστών στο δήμο  όπως προβλέπει ο νόμος και εμείς ζητάμε από την αρχή της θητείας μας.

2.Ψηφίσαμε τα υπόλοιπα 26 θέματα που ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα παρά  το  ότι σημειώσαμε στις επιχορηγήσεις συλλόγων δεν ακολουθείται η πρόταση μας για κατανομή ποσών με κριτήρια σε όλους τους συλλόγους ανάλογα με την δράση,  τον αριθμό των μελών τους κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here