ΑργολίδαΤ. Λάμπρου: Κύριε Σφυρή έχετε χάσει τον έλεγχο του Δήμου

Τ. Λάμπρου: Κύριε Σφυρή έχετε χάσει τον έλεγχο του Δήμου

Η  προκλητικά καθυστερημένη τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Απόστολου Λαδά (την οποία δεν αντιπαραθέσαμε, διότι απλά δεν μας εστάλη ποτέ) και στενού συνεργάτη του Δημάρχου Ερμιονίδας, σχετικά με την  επιεικώς τραγελαφική ανάρτηση στη «Διαύγεια»  με στρεβλές – αισχρού τύπου αναφορές χαρακτηρίζοντας Ιερές Μονές και εκκλησίες της Ερμιονίδας,  τροφοδότησε νέα πολιτική αντιπαράθεση. Στο στόχαστρο του κ. Λαδά, μπήκε ο επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ Τάσος Λάμπρου – καταγγέλλων την εν λόγω παρωδία, η οποία αποκάλυψε πως ο Δήμος Ερμιονίδας βαδίζει ουσιαστικά ανεξέλεγκτος στα τυφλά…

 

Απόστολος  Λαδάς

Πρόκειται για μια νέα άτυχη αντιπολιτευτική προσπάθεια από την πλευρά των διοικούντων του Δήμου, να γίνει επί της ουσίας ο κ. Λάμπρου ο αποδιοπομπαίος τράγος για μια υπόθεση που διαχειρίζονται  καθ αποκλειστικότητα οι κυβερνώντες – εν προκειμένω το επιτελείο του κ. Σφυρή, δεδομένου ότι οι όποιες αναρτήσεις στη «Διαύγεια» για λογαριασμό του Δήμου μπορούν να γίνουν μόνο   κατ΄εντολήν τους.

Διαβάστε παρακάτω, την σκληρή ανταπάντηση του επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ Τάσου Λάμπρου, με αποδέκτες όλους όσους εύκολα αποποιούνται των ευθυνών τους που σαφέστατα απορρέουν από τις θεσμικές του ιδιότητες.

«Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

Χρειάστηκε να περάσουν 4 μήνες, για να μας ενημερώσει η Διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας πως συντελέστηκε το έγκλημα της κατάπτυστης ανάρτησης στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας του Υπουργείου Εσωτερικών, της Απόφασης Δημάρχου σχετικά με τοποθεσίες του Δήμου μας, οι οποίες είχαν φωτογραφηθεί για την τουριστική προβολή.

Δημήτρης Σφυρής

Όπως μάθαμε, κάποιοι έπαιζαν μεταξύ τους με τα email και με τα ονόματα των Ιερών Μονών και Μοναστηριών της Ερμιονίδας, δίχως να ελέγχουν τι έστελνε ο ένας στον άλλον.

Η κατάληξη ήταν να αναρτηθεί στην Διαύγεια το απαράδεκτο και κατάπτυστο κείμενο το οποίο προσέβαλε το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών και δυσφήμησε την Ερμιονίδα σε όλο τον πλανήτη.

Και έπρεπε να περάσουν 4 μήνες για να εκδώσει, για το σοβαρότατο αυτό θέμα, Δελτίο Τύπου ο Δημοτικός Σύμβουλος του Σαββατοκύριακου κ. Αποστόλης Λαδάς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να προβαίνει σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους οποίους επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Σας επισημαίνω, ότι είναι υποχρέωσή μου όταν διαπιστώνω σοβαρά και απαράδεκτα λάθη στην λειτουργία και την διοίκηση του Δήμου, να τα γνωστοποιώ για να διορθωθούν από εσάς άμεσα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ανάρμοστη ανάρτηση είχε γίνει από το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου 2017 και δυσφημούσε την Ερμιονίδα παγκοσμίως.

Εγώ σας ενημέρωσα το μεσημέρι της ίδια μέρας και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας αντί να τσακιστεί να ανακαλέσει από την Ιστοσελίδα της Διαύγειας την Απόφαση 737/4-12-2017, αμέσως μόλις του επισήμανα το λάθος, αυτός την άφησε εκεί, να μας δυσφημεί και να μας κάνει παγκοσμίως ρεζίλι για πάνω από 24 ώρες και την ανακάλεσε με την ησυχία του, χωρίς καμία βιασύνη, το μεσημέρι της επόμενης μέρας και αφού πρώτα δέχθηκε παρέμβαση από την Εκκλησία.

Επίσης από την Δημοτική Αρχή, δεν ανέλαβε κανένας την ευθύνη και άφηναν υπόνοιες για υπονομευτές και χάκερ, για να καλύψουν τα «παιχνιδάκια» τους και τις «πλακίτσες» τους με τα προσωπικά τους e-mail.

Παράλληλα είχαν το θράσος να απειλούν υπαλλήλους του Δήμου και αιρετούς της Αντιπολίτευσης, θέλοντας να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες.

Και χρειάστηκε να περάσουν 4 ολόκληροι μήνες για να μας ενημερώσουν για κάτι που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή, δηλαδή ότι ήταν δικό τους λάθος η σύνταξη και η ανάρτηση στη Διαύγεια αυτού του κατάπτυστου κειμένου.

Χωρίς μάλιστα να ζητήσουν μια Συγνώμη μεταμέλειας από του Δημότες της Ερμιονίδας.

Κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, σου επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι απαιτείται σοβαρότητα στην Διοίκηση του Δήμου.

Οι αποφάσεις Δημάρχου που αναρτώνται στην Ιστοσελίδα της Διαύγειας πρέπει να ελέγχονται και να υπογράφονται από εσένα πριν την ανάρτησή τους, κάτι που δεν έκανες.

Έχεις χάσει τον έλεγχο της λειτουργίας, της οργάνωσης και της διοίκησης του Δήμου και για να καλύψεις την ανικανότητά σου και την αδυναμία σου στην διοίκηση, κατηγορείς την Αντιπολίτευση για υπονόμευση του υποτιθέμενου έργου σου.

Ταυτόχρονα βέβαια παρακαλείς την Αντιπολίτευση να συμμετέχει στα Δημοτικά Συμβούλια, προκειμένου να υπάρχει απαρτία, εφόσον μόνιμα απουσιάζουν οι μισοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής σου.

Διότι είναι γεγονός ότι τα Δημοτικά Συμβούλια διεξάγονται πλέον με ευθύνη της Αντιπολίτευσης, εφόσον δεν έχεις την απαραίτητη καταστατική απαρτία.

Επιτέλους σοβαρέψου, ανέλαβε τις ευθύνες σου και όταν κάνεις  λάθη να τα αναγνωρίζεις και να μην προσπαθείς να ρίξεις αλλού τις ευθύνες.

Οι Δημότες της Ερμιονίδας κατάλαβαν ποιοι έπαιζαν με τα email και έκαναν πλάκα μεταξύ τους με τα τοπωνύμια της περιοχής μας.

Και κατάλαβαν ότι έχει χαθεί πλήρως ο έλεγχος της Διοίκησης του Δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα