ΆρθραΥπουργείο Ψυχολογίας

Υπουργείο Ψυχολογίας

Ιαχές Πολέμου – πασπαλισμένες από άναρθρες πατριωτικές “κορώνες”, εν μέσω των συνήθων σκανδάλων προηγούμενων και νυν κυβερνήσεων, καθημερινά κατακλύζουν τα διάφορα ιστολόγια – κανάλια ρίχνοντας την ψυχολογία στα “τάρταρα” επιφανών και μη νοικοκυραίων.

Εστιάτορες και ιδιοκτήτες μπιστρό γκρινιάζουν για τον αυξημένο και παρατεταμένης ισχύος Φ.Π.Α ενόψει της τουριστικής περιόδου που αναμένεται να ξεπεράσει την περσινή, σε αφίξεις τουριστών, εκτός και αν ο Σουλτάνος εξ’ Ανατολών πιστέψει ότι ήρθε η ώρα για να μετονομάσει τα ψάρια του Αιγαίου σε… Τούρκικα “φύλα”.

Στην αρχαία Ελλάδα όλο και κάποιος Θεός αναλάμβανε να παίξει τον ρόλο του διασκεδαστή για τους κοινούς θνητούς μέσω Μαντείων και αντιπροσώπων…
Μια Διονυσιακή καταιγίδα μας λείπει οργιακής φύσεως, να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, ή καλύτερα να μας βοηθήσει να την ξαναφτιάξουμε.

Εκτός και αν η Κυβέρνηση προσθέσει ένα Υπουργείο Ψυχολογίας με όραμα και πειθώ.

Καταρτισμένους διασκεδαστές – επιστήμονες που θα αναλάβουν τον δύσκολο ρόλο να δούμε την σκληρή καθημερινότητά μας πιο θετικά. Η ανεργία που μαστίζει τους απόφοιτους από τις  σχολές “Καλών Τεχνών” θα μειωθεί δραματικά, με την πρόσληψη τους σε στρατηγικές θέσεις του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.
Ίσως, ανακαλύψουμε την πραγματική έννοια του «Άρτος και Θεάματα» όπως την όριζαν τα παλαιά καλά χρόνια ακμής και παντοδυναμίας των προγόνων μας…

Μηνάς Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα