ΆρθραΜην τον είδατε τελικά τον «Κοριό»

Μην τον είδατε τελικά τον «Κοριό»

Τελικά υπήρξε ζήτημα υποκλοπών  στο γραφείο της κ. Αλειφέρη, ή όχι; Εύλογο το  σχετικό ερώτημα καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα γίναμε μάρτυρες της πολύκροτης υπόθεσης Peloponnisosgate, που συν τοις άλλοις επέφερε τον εξοστρακισμό του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά καθώς και την αποπομπή της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, κ. Ελένης Αλειφέρη.

Ωστόσο, εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, αίσθηση προκαλεί το κατωτέρω δελτίο τύπου, που εξέδωσε προσφάτως η Περιφέρεια, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για παραμύθι- κατασκευασμένο, από πολιτικούς που ήθελαν μια πρόφαση ώστε να εγκαταλείψουν τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν…

Διαβάστε αυτούσιο το τελευταίο ανακοινωθέν της Περιφέρειας Πελοποννήσου

«Οι μέχρι τώρα πληροφορίες από τα αποτελέσματα της έρευνας των Αρμόδιων Αρχών για τον περιβόητο «κοριό» που….. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΠΕ Μεσσηνίας, αποκαλύπτουν αφενός μεν την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της Περιφερειακής Αρχής και της Εκτελεστικής Επιτροπής αφετέρου, δε τη μοναδική και σαφή πρόθεση αυτών που ανέδειξαν το θέμα.

Μια ακόμα κακοσχεδιασμένη, απελπισμένη απόπειρα πολιτικής αυτοσυντήρησης με τη χρήση μη θεμιτών μέσων.

Μια ακόμα κακοσχεδιασμένη πλεκτάνη που καταρρέει εκκωφαντικά μπροστά στην αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Η προβοκάτσια, η πολιτική περιφρόνηση και   η συνωμοσιολογία, δεν κατάφεραν, όπως στόχευαν, να θίξουν τις υπολήψεις προσώπων που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος, δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία και τη Διοίκηση της Πελοποννήσου από τα πραγματικά ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας, δεν κατάφεραν όπως στόχευαν να υφαρπάξουν μέσα από σκευωρίες τη «συμπάθεια» της κοινής γνώμης για μικροπολιτικούς και  εκλογικούς και μόνο λόγους.

Η Αλήθεια έλαμψε.

Από την πλευρά μας, με το θεσμικό μας ρόλο ως μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε και να εγγυόμαστε τη θωράκιση και την ενίσχυση της Δημοκρατίας και των θεσμών, χωρίς να υποχωρούμε στο ελάχιστο απέναντι στις αρχές και στις αξίες μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες της Πελοποννήσου.

Οφείλουν,  αυτοί που εμπνεύστηκαν το «παραμύθι» και επιχείρησαν με πανικό και αλαζονεία να γίνουν «πρωταγωνιστές» του, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους πολίτες, να εγκαταλείψουν τη θέση ευθύνης που κατέχουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα