ΑργολίδαΟ Τζανής ευχαριστεί τον Τατούλη...

Ο Τζανής ευχαριστεί τον Τατούλη…

«Ένα αίτημα δεκαετιών βρίσκει το δρόμο του, με τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά της περιφερειακής αρχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας του έργου του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού, με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε τη σημασία του έργου αυτού για την τοπική κοινωνία, όσο και για το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Λύκειο Επιδαύρου και σημείωσε την αγαστή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την υποστήριξη του έργου από το Βουλευτή του Σύριζα Αργολίδας κ. Ιωάννη Γκιόλα.

Ως μέλος της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου και ως Λυγουριάτης, θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη, για τις προσωπικές του προσπάθειες για την ευόδωση του μακροχρόνιου αιτήματος, όλων ανεξαιρέτως των Λυγουριατών, για το Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού.

Ακολούθως θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους ανωτέρω, που μνημονεύει ο κ.Περιφερειάρχης, για τις ενέργειες & την υποστήριξή τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Δημάρχους Τσακαλιάρη Χρήστο και Γκάτζιο Κων/νο, για τις διαχρονικές προσπάθειές τους, την αμέριστη βοήθεια και την στήριξή τους στο εν λόγω θέμα.

Θεωρώ δε αναγκαίο να ενημερώσω όλους, μετά και από την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Επιδαύρου στις 2 Απριλίου και προς αποφυγή παραπληροφορήσεων, ότι η σχετική μελέτη χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από τον  Δήμο Επιδαύρου, με συνολική δαπάνη 34.405 ευρώ, η πληρωμή δε των δικαιούχων έγινε, για μεν την οικοδομική άδεια μέσω της Αναπτυξιακής Αργολίδας, για δε την επικαιροποίησή της μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε.

Τάσος Τζανής
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα