ΑργολίδαΕγκαίνια βιβλιοθήκης του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους

Εγκαίνια βιβλιοθήκης του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους

Πριν από μερικούς μήνες οραματιστήκαν την κατασκευή και λειτουργία μιας κεντρικής βιβλιοθήκης στο σχολείο.

Οραματιστήκαν τη δημιουργία ενός χώρου που να μπορεί να αποτελέσει ένα εναλλακτικό περιβάλλον μάθησης, κοινωνικοποίησης και προαγωγής της φιλαναγνωσίας και να αναδειχτεί σε πεδίο ενίσχυσης και ανάπτυξης του κριτικού γραμματισμού για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του σχολείου.

Με τη συγκινητική προσπάθεια του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και μετά από συστηματική προσπάθεια η οποία βασίστηκε κυρίως σε προσφορές των μελών της μικρής μας κοινότητας, βρέθηκαν οι πόροι για την κατασκευή της στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου. Με τη σημαντική συνεισφορά όλων όσων ανταποκρίθηκαν αποστέλλοντας τις δωρεές τους σε βιβλία (και δεν ήταν λίγοι), καθώς και τη συνδρομή μελών του συλλόγου διδασκόντων στην οργάνωσή της, η βιβλιοθήκη είναι ήδη έτοιμη και σας περιμένει στα εγκαίνιά της τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί.

Επίσημοι προσκεκλημένοι, αλλά και σημαντικοί υποστηρικτές του έργου είναι ο Αρχιμανδρίτης Καισάριος Χρόνης, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως ο οποίος θα αναφερθεί στο έργο της αναδιοργάνωσης και ψηφιοποίησης της βιβλιοθήκης της θεολογικής σχολής της Χάλκης καθώς και η κ. Ελένη Δρούλια Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, η οποία θα χαιρετήσει την εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα