Η βράβευση των πιτσιρικάδων του Αργειακού Έσπερου

Την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη εκδήλωση η βράβευση των πιτσιρικάδων του Αργειακού Έσπερου, από το Δήμο Άργους – Μυκηνών, για την εξαιρετική φετινή πορεία των αθλητών μέχρι την Ημιτελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Η τιμητική βραδιά έλαβε χώρα στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”.

Ο  Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, με την εμπειρία του ως γυμναστής, ενέπνευσε τους αθλητές για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα εντός και εκτός γηπέδων, ενώ ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Χαρίτσης, ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα ώστε να πετύχουν τους στόχους της.

- Advertisement -

Το Δημοτικό Ωδείου Άργους επιμελήθηκε την τελετή οπτικοαουστικά, με τον Γιώργο Ντόκο στην κλασσική κιθάρα και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Ακαδημίας συνθέτοντας ένα εξαιρετικό μουσικό θέμα.

Η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή, ήταν η βράβευση όλων των αθλητών που αγωνίστηκαν με την Παιδική ομάδα από τον κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός κ. Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Ντέπυ Δαμασκηνού, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. κ. Πέτρος Διολίτσης καθώς και άλλα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Heli Cars
Γερανιός-2
tabernaki
xalkidis
heli-cars
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
en_vogue
kookouvagia
Memento Nauplio
en _vogue
kookouvagia
memento1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη