Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
Αργολίδα«Η πιστοποίηση προσόντων φυσικών πρόσωπων» σε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

«Η πιστοποίηση προσόντων φυσικών πρόσωπων» σε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου και το Επιμελητήριο Αργολίδας πήραν μια σημαντική πρωτοβουλία να προσκαλέσουν την Δρ. Ιωάννα Δέδε Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσόντων του ΕΟΠΠΕΠ ως κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργανώνουν με θέμα : ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΗ ΤΥΠΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 07:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου.

Είναι σημαντικό για την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας και ευρύτερα της Αργολίδας να ενημερωθούμε για τις δράσεις του ΕΟΠΠΕΠ  που σχετίζονται με τις ισοτιμίες και τα επαγγελματικά δικαιώματα, την πιστοποίηση προσόντων και τέλος τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την συμβουλευτική.

Ήταν τιμή για τους συνδιοργανωτές που η συμπατριώτισσα μας Δρ Ιωάννα Δέδε που ανταποκρίθηκε στην πρόταση μας και στο κάλεσμα μας και έτσι θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούμε για τις δράσεις του Εθνικού Οργανισμού για την πιστοποίηση προσόντων φυσικών προσώπων μη τυπικής εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στα μέλη των εκπαιδευτικών κοινοτήτων όσο και στους επαγγελματίες της περιοχής που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη πιστοποίηση των προσόντων τους.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικής και κοινωνικής δράσης του ΣΔΕ Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου για τον Ιούνιο 2018, με την οποία κλείνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και δράση για την σχολική χρονιά 2017-2018.

Το ΣΔΕ Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου στα 11 χρόνια λειτουργίας σηματοδοτεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό θεσμό για την τοπική μας κοινωνία, αφού δίνει την δεύτερηευκαιρία σε πολλούς εκπαιδευόμενους να ολοκληρώσουν τις γυμνασιακές τάξεις, να αποκτήσουν το απολυτήριο γυμνασίου , να αποκτήσουν τον κύκλο μάθησης της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, απαραίτητο τυπικό προσόν για την αγορά εργασίας, για την ένταξη των ατόμων σε κοινωνικές δράσεις και προγράμματα.

Το βασικότερο όμως υπηρετούμε την Δια Βίου Μάθηση , μέσα από την οποία έχουμε την δυνατότητα , να συνεχίσουμε την πιστοποίηση των προσόντων μας στην διάρκεια του επαγγελματικού βίου , στα πλαίσια δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι κύριο μέλημα μας , είναι να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες ότι το σημαντικότερο στην σύγχρονη εποχή μας είναι η πιστοποίηση των προσόντων , ένα σημαντικό εφόδιο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού μας βίου.

Τάσος Γ. Λάμπρου
Καθηγητής – Εκπαιδευτής
Κοινωνικής Εκπαίδευσης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα