ΆρθραΗ Στήλη του Κακού

Η Στήλη του Κακού

…Την γράφει ο Χείριστος

Που να το φανταζόταν ο Δημήτρης, πριν από 5-10 χρόνια ότι θα διατελέσει δήμαρχος Ναυπλίου… Του τα έφερε έτσι και η τοπική πολιτική συγκυρία, (μαθαίνει και γρήγορα), στάθηκε και τυχερός και προχωράει ακάθεκτος… Εξάλλου, όταν με την αντίπαλη ομάδα παρατηρείται μια διαφορά στο μέσο όρο του ύψους των καλαθοσφαιριστών δεκαπέντε – με είκοσι πόντων, τότε είναι που αισθάνεται ότι και πάλι θα κάνει «περίπατο».

Βέβαια στο Ανάπλι υπάρχουν και κρυφοί «τεράστιοι» παίκτες σε άλλα πόστα, όχι απαραιτήτως στην πολιτική, που μπορεί να κάνουν για βασικοί ακόμη και στους Lakers… Και ξάφνου να αρχίσει να χάνεται η μπάλα… Eκεί λοιπόν, είναι το σημείο που απαιτεί λίγη προσοχή, γιατί ενδέχεται να παρουσιαστούν διάφοροι παράγοντες… ως αστάθμητοι…. (Για να δούμε…)

Δημοψήφισμα για τη Μακεδονία ζήτησε ο Βλάσσης… Ρε Ντόκτορ δεν ξεκινάς καλύτερα από ένα γκαλοπάκι –αν δηλαδή σε θέλουν – ξανά κει ψηλά στην Αρκαδία; Και άσε την Μακεδονία. (Είναι και μακριά…)

Κυρ – Τάσο Χειβιδόπουλε, τι έχεις να μας πεις για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο ΚΙΝΑΛ τα τελευταία εικοσιτετράωρα; Που εκτιμάς ότι θα σε βρει η «επόμενη μέρα»;

Και αυτός ο Μαλτέζος βρε παιδί μου ο κολλητός του Κυριάκου δεν κάθεται σε ησυχία, μην νομίζετε… (Έχει πάρει φόρα και καλά κάνει…)
Τον καλό μου πελάτη (εδώ στη Στήλη του Κακού) αδερφό Πέτρο, βλέπω ιδιαιτέρως εκνευρισμένο τώρα τελευταία και αρχίζω να ανησυχώ…

Υπεγράφη χθες και η ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια. Οπότε αναμένουμε με αγωνία και τα πρώτα ΨΙΤ… (Αυτό το υπονοούμενο λίγοι θα το πιάσουν…)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα