ΑργολίδαΟμαδική Έκθεση Φωτογραφίας απο το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ - ΔΙΑΒΑΣΗ στο Τριανόν

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας απο το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΔΙΑΒΑΣΗ στο Τριανόν

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο διοργανώνει ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ» στο Φουαγιέ θεάτρου Τριανόν απο τις 20 Ιουνίου εως 2 Ιουλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, μια ομάδα από τα μέλη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, σε συνεργασία με τα μέλη από το εργαστήρι φωτογραφίας και βίντεο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, υλοποίησαν μια φωτογραφική δράση στην πόλη του Ναυπλίου.
Τα μέλη της ομάδας, μέσα από τις φωτογραφίες τους θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ματιές, εικόνες, στιγμές και σκέψεις.
Φωτογραφικά κλικ, εισιτήρια για ένα ταξίδι ζωής στην πόλη του Ναυπλίου.

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ

Είναι τα σημάδια της ανθρώπινης παρουσίας στο χώρο. Άλλοτε οικεία, πραγματικά και άλλοτε συμβολικά. Είναι εκείνα τα ίχνη που αποτελούν σημεία αναφοράς. Αυτά που σε εμπνέουν για να εμπνέεις και συ. Αυτά που σε κάνουν να ζεις και να δημιουργείς.

Μέσα από τη συνεργασία και τις σχέσεις των δύο προγραμμάτων και των ανθρώπων τους θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ζωής.
Στάσου πλάι μου!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ: 2752047251, 2752047270.

Τα Εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 20.00, στο φουαγιέ του Θεάτρου Τριανόν, και σας προσκαλούν να ζήσετε μαζί τους μια μικρή γιορτή, μία ημέρα αυτής της προσπάθειας. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά το σχήμα Dina in Contradiction.
Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 11.00-13.00 και 19.00-22.00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα