Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, η φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία του Δήμου Τρίπολης, για την συλλογή ειδών μακράς διάρκειας προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και οικογενειών που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ένα ξεχωριστό μπράβο στον Άρη Μουγκοπέτρο όχι μόνο για την συμμετοχή του αλλά και για την εξαίρετη πρωτοβουλία του, που ο Δήμος Τρίπολης αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.
Ευχαριστίες στον Διονύση Ζάχο, που με το δικό του μοναδικό τρόπο ξεκίνησε την βραδιά και καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους.
Ο Δήμος Τρίπολης ευχαριστεί πολύ:
ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ GROUP και ΤΗΛΕΗΧΗΤΙΚΗ για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη και τον Δημήτρη Μποτσώνη “καθ΄οδόν”, για τη διανομή εντύπων και την αφισοκόλληση.
Τον MELISSINOS SECURITY για τη φύλαξη του χώρου, τον Γιώργο Ρούνη για το έντυπο προωθητικό υλικό, τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για την προβολή της εκδήλωσης και όλα τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και βοήθησαν στην προώθησή της.
Την «Πεινακοθήκη», για τη φιλοξενία και διάθεση της αίθουσας εκδηλώσεων αφού ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι.




