ΑργολίδαΑναβολή στις εκδηλώσεις λόγω Εθνικού Πένθους

Αναβολή στις εκδηλώσεις λόγω Εθνικού Πένθους

Άργος

Μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους από τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα για τους αθώους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ο Δήμος Άργους Μυκηνών αναβάλει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου. Παρακαλούνται και οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι να μην πραγματοποιήσουν πανηγυρικές εκδηλώσεις τις ημέρες αυτές. Για τον προγραμματισμό των αναβληθεισών εκδηλώσεων θα ενημερωθείτε από την ΚΕΔΑΜ με το πέρας του τριήμερου πένθους.

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

  • 25 Ιουλίου 2018, μουσική βραδιά στο Κυβέρι με το συγκρότημα Trikiklo.
  • 26 Ιουλίου 2018, θεατρική παράσταση ¨Μαντάμ Σουσού¨ στο Αρχαίο Θέατρο.
  • 28 – 29 Ιουλίου 2018, πολιτιστικό διήμερο στις Λίμνες.

Τηλ.επικοινωνίας ΚΕΔΑΜ 2751062143

Ναύπλιο

Συμμετέχοντας στην οδύνη για τον χαμό τόσο ανθρώπων από την πύρινη λαίλαπα, ο Δήμος Ναυπλιέων μέσα σε βαθιά θλίψη αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του επομένου διήμερου. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση για την ημέρα της μετάθεσής τους.

Αργολίδα

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος ανακοινώνουν ότι με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Δρόμων Πολιτισμού Αργολίδας 2018 μέχρι και τη Κυριακή 29 Ιουλίου ως ελάχιστη συμμετοχή μας στο Εθνικό Πένθος της τραγικής απώλειας δεκάδων συνανθρώπων μας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττικη.

Τρίπολη

Λόγω των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, με τραγική κατάληξη οι νεκροί να αριθμούν τους 50 μέχρι στιγμής, ενημερώνουμε ότι η μουσική συναυλία με το Επτάφθογγο που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στην πλατεία Άρεως αναβάλλεται και θα υπάρξει ανακοίνωση σύντομα για το πότε θα πραγματοποιηθεί.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
Λόγω των τραγικών γεγονότων που πλήττουν τη χώρα μας αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Ιουλίου στο Δίκτυο Μουσείων και στο Ιστορικό Αρχείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα