Παρουσίαση μοντέρνων χορών από τον σύλλογο Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”

0

Την περασμένη Τρίτη 3 Ιουλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος” διοργάνωσε “Παρουσίαση Μοντέρνων Χορών”.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος ακόμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσσου “ΡΕΑ” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων “ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ”.
Ο κ.Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “Μέγας Αλέξανδρος”, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και τους θεατές της εκδήλωσης, παρουσίασε τους προσκεκλημένους συλλόγους και ευχαρίστησε τα άτομα που βοηθούν πάντα τον Σύλλογο στην εκπλήρωση των στόχων του.
Η κ.Βασιλική Πιτσούνη, Χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Βραχατίου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο, τα παιδιά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την συνεργασία τους, παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Χορεύτριες και χορευτές, ακολουθώντας τον ρυθμό της μουσικής, χόρεψαν μοντέρνους χορούς και το κοινό έδειξε τον ενθουσιασμό του με το δυνατό του χειροκρότημα.
Η εκδήλωση έκλεισε με ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους και με την απονομή αναμνηστικών “Επαίνων Συμμετοχής”.

Τσέτσι Τσάνκοβ – Φωτογράφος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here