Αθλητισμός11ο προπονητικό camp των Σχολών Choy Lee Fut

11ο προπονητικό camp των Σχολών Choy Lee Fut

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, και φέτος το προπονητικό camp των σχολών choy lee Fut kung fu,  Άργους και Ναυπλίου (Λαμπάδας θ. και Κοκκινάκη Ά.) σε συνεργασία με τις σχολές κουνγκ φού του κ. Ελευθερίου από το Χαλάνδρι, του κ. Παπαχαραλάμπους και την Νίκαια αλλά και τη σχολή  Shito Riu Καράτε του κ. Ρηγάτου από το Αιγάλεω.

Το 11ο συνεχόμενο προπονητικό camp έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα Διακοπτού από 2 έως και 8 Ιουλίου, σε ένα εξαιρετικό μέρος μέσα στη φύση και με τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου «4 αστέρων».

Εκατό συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, έλαβαν δώρο το αναμνηστικό μπλουζάκι του camp και προπονήθηκαν στο Κουνγκφού, στο Καράτε, στο Luohan Qigong στην ενόργανη ακροβατική γυμναστική, στο Πιλάτες αλλά και στη yoga. Φυσικά υπήρχε και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, στιγμές χαλάρωσης, συζητήσεις και ομαδικά παιχνίδια.

Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε επίδειξη των μαθητών των σχολών προς τιμή όλων των παρευρισκόμενων του ξενοδοχείου, και η βραδιά έληξε με την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή, στην οποία διασκέδασαν δάσκαλοι και μαθητές.

Ευχαριστίες δέχτηκαν η κ. Χριστίνα Σακάλογλου και η δασκάλα κ. Στελλα Κουτρή  για την εξαιρετική διδασκαλία που έκαναν στο pilates και την yoga αντίστοιχα.

Ραντεβού στο 12ο προπονητικό camp το 2019 (1 με 7 Ιουλίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα