ΑργολίδαΣυνάντηση με τα στελέχη της παράταξης "Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019" ζήτησες ο Ιωάννης...

Συνάντηση με τα στελέχη της παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019” ζήτησες ο Ιωάννης Μπουντρούκας

Συνάντηση με τα στελέχη της νεοσύστατης αυτοδιοικητικής παράταξης “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019” ζήτησε με επιστολή του σήμερα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας. Στόχος αυτής της συνάντησης, σύμφωνα με τον κ. Μπουντρούκα, θα είναι η διερεύνηση των πιθανοτήτων μιας συνεργασίας προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου. Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μπουντρούκα προς την “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019” αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχω αναλάβει με την υποψηφιότητά μου εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών της Πελοποννήσου και προκειμένου να συνθέσω όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου για να βάλουμε επιτέλους όλοι μαζί την Περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόταση του νεοσύστατου αυτοδιοικητικού φορέα σας.
Τόσο οι ξεκάθαρες θέσεις που διατυπώνονται στο κείμενό σας όσο και οι υπογραφές που συνοδεύουν την ίδρυση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας 2019» αποτελούν για μένα τις καλύτερες εγγυήσεις αρχικά για μια γόνιμη συνάντηση και στη συνέχεια για μια συνεργασία με διακριτούς ρόλους που σαν στόχο θα έχει να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα που κρατούν σε μία ιδιόμορφη ομηρία την Πελοπόννησο αλλά και τους πολίτες της.
Για το λόγο αυτό σας προσκαλώ να βρεθούμε από κοινού και να συζητήσουμε από κοντά όλες τις παραμέτρους αυτής της συνεργασίας. Χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς αποκλεισμούς και κυρίως χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.
Ένα ξεκίνημα που θα φέρει στο προσκήνιο τον πολίτη, θα αλλάξει την καθημερινότητα και θα ενεργοποιήσει ξανά όλες αυτές τις δυνάμεις που παραγκωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια και περιορίστηκαν δραματικά σε ένα παθητικό ρόλο σε σχέση πάντα με τις εξελίξεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο στόχος  της δημιουργίας μιας νέας, ανεξάρτητης και αυτόνομης αυτοδιοικητικής παράταξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί και δικό μου πρωταρχικό στόχο. Άλλωστε αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα και στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Με αυτές τις απόψεις και χωρίς να έχω στο μυαλό μου δεύτερες σκέψεις σας καλώ να βρεθούμε από κοντά για να συζητήσουμε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει, να αναλάβουμε μια κοινή πρωτοβουλία σύνθεσης δυνάμεων και να βάλουμε τις βάσεις για μια αποτελεσματική συνεργασία εν΄ όψει των Περιφερειακών Εκλογών του Μαΐου 2019.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Μπουντρούκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα