Αθλητισμός12ο ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

12ο ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Για 12η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών τεχνών με αθλητές από όλη την Ελλάδα, την  Ισπανία, την Σερβία και Ρουμανία.

Το Παλαμήδειο είναι πια χωρίς καμία αμφισβήτηση μέσα στα μεγαλύτερα διασυλλογικά πρωταθλήματα μαχητικών αθλημάτων που διεξάγονται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και μία από τις εκδηλώσεις με τις περισσότερες συμμετοχές, που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας.
Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του sifu Gaspar Garcia, και για αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης, με χορό του Δράκου, του Λιονταριού και επιδείξεις από τις ομάδες που συμμετείχαν. Η οργανωτική επιτροπή, αποφάσισε ότι για τα επόμενα χρόνια και για όσα χρόνια θα πραγματοποιείται το Παλαμήδειο, το  πρωτάθλημα θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του sifu Gaspar.

Αγωνίσματα, προσχεδιασμένης μάχης, τεχνικές αυτοάμυνας από διάφορα στυλ Πολεμικών Τεχνών, sanda, Point Fighting, και Kick Light συμπεριλαμβάνονταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Συνολικά έδωσαν το παρόν 560 αθλητές  με 850 συμμετοχές από 59 σωματεία, ενώ πέρασαν από το γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του διήμερου 2000 θεατές. Το πρωτάθλημα ήταν υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.

Αθλητές που διαπρέπουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αγωνίστηκαν μπροστά στους Ναυπλιώτες θεατές και καταχειροκροτήθηκαν.
Κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς διαιτητές της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. και της Π.Ο.Κ. η ιατρική ομάδα Αctionmaid με υπεύθυνο τον γιατρό Δημήτρη Μπακιρτζή, και οι 50 εθελοντές (γραμματειακή υποστήριξη κτλ) επί δυο ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Επίσης οι εθελοντές του Συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών, βρίσκονταν και τις δύο ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο, ενημέρωναν και έγραφαν νέους εθελοντές…Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Νοέμβριο του 2019 στο 13ο PALAMIDIO CHAMPIONSHIP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα