Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΚορινθίαΒασίλης Νανόπουλος: Παραπληροφόρηση και ψευδείς δηλώσεις από τον κ. Κορδώση

Βασίλης Νανόπουλος: Παραπληροφόρηση και ψευδείς δηλώσεις από τον κ. Κορδώση

Δήλωση Βασίλη Νανόπουλου - υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων

Μετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα είπε – σε συνεντεύξεις  του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό, τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κ. Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή. Αυτές τις ψήφους ο κ. Κορδώσης, προφανώς  συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κ. Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος – καλώ τον κ. Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.

Επίσης, πρέπει να διευκρινιστεί ότι η διαδικασία αυτή δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ, δεν  υπήρξε απαρτία, δεν ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη (γιατί άραγε;) σε μια συνεδρίαση που μεθοδεύτηκε άρον – άρον; κλπ…

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως δημάρχου Κορινθίων. Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

 Οψόμεθα εις Φιλίππους… Ραντεβού στις κάλπες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα