ΆρθραΌταν ο Δίας συνάντησε την Αφροδίτη

Όταν ο Δίας συνάντησε την Αφροδίτη


Της Θέκλας Μεταξά

Πρόκειται για μια συνάντηση, ένα ραντεβού αυτών των δυο ευνοϊκών πλανητών, που είχε κλειστεί από τα μέσα Ιανουαρίου. Τελικά πραγματοποιήθηκε στις 22 του μήνα, το μεσημέρι. Τι αποφάσεις βγήκαν από αυτή τη συνάντηση για μας;

Στην αστρολογία το φαινόμενο της συνάντησης δυο πλανητών στην ίδια μοίρα του ίδιου ζωδίου, λέγεται σύνοδος ή συζυγία. Τέτοιες συναντήσεις δεν είναι πάντα για καλό. Αυτή η συνάντηση Δία με την Αφροδίτη συμβαίνει μια φορά το χρόνο, και θεωρείται καλύτερη όταν βρίσκεται μακρυά από τον ήλιο. Τέτοιες συναντήσεις μακρυά από τον ήλιο όμως, συμβαίνουν μια φορά στα 24 χρόνια. Κι αυτή τη φορά, πράγματι, ο ήλιος βρισκόταν μακρυά. Ενώθηκαν λοιπόν αυτοί οι 2 λαμπεροί πλανήτες, και έκαναν μάλιστα τριγωνική (πολύ καλή) όψη με τη Σελήνη και τον Άρη. Τόπος συνάντησης, οι 16 μοίρες του Τοξότη, και ο 6ος οίκος, ο οίκος της διπλωματίας. Αυτή τη χρονιά, κατ’ εξαίρεσιν, θα ξανασυναντηθούν στις 24 Νοεμβρίου, και αν δώσουμε βάση στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν τώρα, θα ξέρουμε περίπου τι θα συμβεί και μετά τη δεύτερη συνάντησή τους. Αυτή η συνάντηση έγινε κοντά στο αστέρι Αντάρη, τον αντίπαλο του Άρη, που είναι διψασμένος για καυγά. Όσο λοιπόν ρομαντική κι αν φαίνεται αυτή η συνάντηση, δεν θα είναι φορέας καλών ειδήσεων, αντίθετα, θα ακολουθήσουν εκρηκτικές αντιδράσεις και ενέργειες.

Τη στιγμή της συνάντησης, ο μεν Δίας αντιπροσώπευε έναν «συγκυβερνήτη» της εξουσίας, αλλά ταυτόχρονα και γνωστό εχθρό του λαού, η δε Αφροδίτη αντιπροσώπευε τους κρυφούς εχθρούς του λαού. Ο Άρης με τον οποίον έκαναν τρίγωνο, αντιπροσώπευε τη μυστική διπλωματία και τις μυστικές υπηρεσίες, και να προσθέσω πως ο Άρης κυβερνάει την Τουρκία. Ταυτόχρονα, ο Άρης έκανε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, όψη ασυμφωνίας, που μπορεί να εξελιχθεί σε σύγκρουση. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που κυβερνάει την Ελλάδα, είτε η Ελλάδα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, είτε- κατ’ άλλους- στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Διάφορα αστέρια όλο νόημα πλαισίωναν αυτή τη συνάντηση, άλλα βρίσκονταν πάνω στο Δία και την Αφροδίτη, άλλα μαζί με τη Σελήνη, άλλα στο Ναδίρ όπου αρχίζει ο οίκος της Πατρίδας, και άλλα στον Ωροσκόπο. Αν συνδυάσουμε τις ιδιότητες αυτών των αστεριών, με τις όψεις και τις θέσεις των πλανητών, και με τη σύνοδο Δία – Αφροδίτης, βγάζουμε κάποια συμπεράσματα, για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Όλοι γνωρίζουμε ότι επίκειται μια συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό της Ελλάδος με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Σ’ αυτή τη συνάντηση λοιπόν, θα συζητηθούν και θα συμφωνηθούν πράγματα, που εμείς δεν θα μάθουμε, αλλά θα τα βρούμε μπροστά μας ξαφνικά, όταν πλέον δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουμε.
υστικές διαπραγματεύσεις, κατ’ εντολήν όσων «εξουσιάζουν» την… εξουσία, ύπουλες ενέργειες που αποβαίνουν εις βάρος του λαού και τον αποδυναμώνουν, δολοπλοκίες και ανόσια πάθη, θα οδηγήσουν την Ελλάδα για μια ακόμα φορά, στη δεινή θέση να μάχεται για να κρατήσει τα εδάφη της, που θα φεύγουν σιωπηλά, μέχρι την οριστική απώλεια εδαφικής κυριαρχίας. Μοναδική ελπίδα μας, ο γνωστός μας Βασιλίσκος, κοντά στη Σελήνη, ο Λέων Ηρακλής, ο Λέων Αλέξανδρος, ο φρουρός του παλατιού της Σελήνης, που εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός, για να φέρει την ισορροπία και την αρμονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα