ΣυνεντεύξειςΑναστάσιος Γανώσης: «Να γίνω η φωνή της Αργολίδας»

Αναστάσιος Γανώσης: «Να γίνω η φωνή της Αργολίδας»

Ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ερμιόνη του Δήμου Ερμιονίδας. Είναι νέος, δημοφιλής κυρίως στις τάξεις της νεολαίας, ενώ ήδη διαθέτει ένα αξιόλογο βιογραφικό με την πολυετή ενασχόληση του με ποικίλες τουριστικές, αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Πολιτεύεται για πρώτη φορά, προφανώς με το πλεονέκτημα του άφθαρτου προσώπου, με την πεποίθηση ότι μπορεί να επηρεάσει τα κέντρα των αποφάσεων, για το καλό της ευρύτερης περιοχής.
Διαβάστε την ακόλουθη συνέντευξη που παρέθεσε στην «Ενημέρωση της Περ. Πελοποννήσου» ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Αναστάσιος Γανώσης, που αποφάσισε να συστρατευτεί στο πλευρό του ανωτάτου πολιτικού άρχοντα της Πελοποννήσου, τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.

Ποια ήταν τα κίνητρα για εσάς, ώστε να αποφασίσετε να ριχτείτε στην μάχη των Περιφερειακών εκλογών;
«Ξεκινάω ορμώμενος από την Ερμιονίδα. Πρόκειται για μια νευραλγική περιοχή, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, η οποία όμως δεν εκπροσωπείται μέχρι σήμερα επάξια, στα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων. Και αυτό διαπιστώνεται από την έλλειψη προτάσεων, που αφορούν έργα πνοής, από τους εκάστοτε Περιφερειακούς Συμβούλους που την εκπροσωπούσαν μέχρι σήμερα».

Γιατί να σας ψηφίσουν οι πολίτες των υπολοίπων περιοχών της Αργολίδας; Τι διαφορετικό έχετε εσείς, εν γένει να τους προτείνετε;
«Είμαι χρόνια επιχειρηματίας, με στρωμένες επιχειρήσεις, συνεπώς δεν προτίθεμαι να γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι νέος στην «εμπλοκή» μου με τα Κοινά και πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω τα μέγιστα για την προώθηση της Αργολίδας γενικότερα, τόσο σε αθλητικό όσο και στο ευρύτερο πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο, λόγω της υπάρχουσας προϋπηρεσίας μου. Έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες από τη συμμετοχή μου στην μπασκετική ομάδα της Ερμιόνης, από την ενασχόληση μου ως παράγοντας με την ποδοσφαιρική ομάδα της «Ένωσης Ερμιονίδας», αλλά και από την συμμετοχή μου σε επιτροπές του δήμου, από την διοργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων». Θέλω να γίνω η φωνή της Ερμιονίδας και παράλληλα να αφουγκραστώ και να συμμετέχω στις λύσεις των προβλημάτων και των υπολοίπων γεωγραφικών διαμερισμάτων της Αργολίδας.»

Τι λείπει σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας;
«Αυτό που για μένα λείπει είναι σχετικό με την σύσφιγξη των κοινωνικό-πολιτικών σχέσεών της. Παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Να συνασπιζόμαστε περισσότερο εμπορικά και κατ’ επέκτασιν κοινωνικά με πόλεις ευρισκόμενες εκτός των ορίων της Περιφερειακής μας Ενότητας. Στόχος μου είναι να γίνω η φωνή της ενοποίησης και της ανασυγκρότησης του εμπορικού και τουριστικού ιστού της περιοχής, με προτάσεις για την χάραξη νέου ευέλικτου οδικού δικτύου που ουσιαστικά θα φέρει την ενοποίηση, της Αργοναυπλίας με την Ερμιονίδα, με το Λιγουριό και την Επίδαυρο ποικιλοτρόπως…
Υπάρχουν τεράστιες αποστάσεις ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές και από αυτή την κατάσταση χάνουμε όλοι».

Πολύπειρος πολιτικός ο κ. Τατούλης, σας έχει διαβεβαιώσει πως αν επανεκλεγεί, θα μπορέσετε να επιτύχετε μια αγαστή συνεργασία για την υλοποίηση των στόχων σας;
«Η Υποψηφιότητά μου πήρε σάρκα και οστά, έπειτα από τις διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει πλάνο προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ανάπτυξης της Ερμιονίδας και της Αργολίδας, με συγκεκριμένες μελέτες και γι αυτό είπα το ναι.»

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα