ΑθλητισμόςΜε μεγάλη επιτυχία τελείωσε το δεύτερο τουρνουά "Κωνσταντίνος Αντωνιάδης"

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε το δεύτερο τουρνουά “Κωνσταντίνος Αντωνιάδης”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο τουρνουά υποδομών  ποδοσφαίρου αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Κωνσταντίνου Αντωνιάδη, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων και στα ιδιωτικά κλάμπ  της περιοχής. Να σημειωθεί πως δόθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Προέδρου στην τελετή λήξης.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά στην Ελλάδα σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς περισσότεροι από 1.200 νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετείχαν το τριήμερο από 21 έως 23 Ιουνίου. Πραγματοποιήθηκαν περίπου 200 αγώνες στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων και στα ιδιωτικά κλάμπ της περιοχής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ.Κωστούρο Δημήτριο και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ  κυρία Αναστασίου Κωνσταντίνα, καθώς και τον διοργανωτή του τουρνουά κ. Μητρογιάννη Δημήτριο .Επίσης να ευχαριστήσουμε  όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά, τον ενωσιακό μας προπονητή Νεφρό Κωνσταντίνο, τους  διαιτητές, την επιτροπή διαιτησίας, την γραμματειακή υποστήριξη, τους ιατρούς αγώνων, το ΕΚΑΒ, και το προσωπικό των γηπέδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα