ΚορινθίαΤο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας στα «Σικυώνια 2019»

Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας στα «Σικυώνια 2019»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει στα «Σικυώνια 2019»  και διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού Πολιτισμού και Εκπαίδευσης του Δήμου Σικυωνίων «Η Μηκώνη», δύο θεατρικές παραστάσεις, ενώ  φιλοξενεί τη 2η Ημέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Αναλυτικά:

  • Τετάρτη 3 Ιουλίου (ώρα 20:30)

Η θεατρική παράσταση  «Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας» από την παιδική ομάδα θεατρικών δρώμενων και παραδοσιακών χορών του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας. Το γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά διασκεύασε ο ηθοποιός Άρης Σταύρου κατά τη διάρκεια των ετήσιων σεμιναρίων θεατρικών δρώμενων και παραδοσιακών χορών για παιδιά που οργανώνει το ΠΙΟΠ στο Μουσείο.

Διάρκεια: 60’

  • Πέμπτη 4 Ιουλίου (ώρα 21:00)

Η θεατρική παράσταση «74 λεπτά για να πεις την αλήθεια» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο «Νέα Διάπλαση» Μπολατίου. Το θεατρικό έργο βασίζεται σε κείμενο του Ευάγγελου Σαμιώτη και ανεβαίνει από τη θεατρική ομάδα «Θάνος Καλαντζής», σε σκηνοθεσία Άρη Σταύρου.

Η παράσταση απευθύνεται σε θεατές άνω των 15 ετών.

Διάρκεια: 90’

  • Πέμπτη 11 Ιουλίου (ώρα 21:00)

Η 2η Ημέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από την Ευρώπη με χορευτικές ομάδες από τη Λιθουανία, Μολδαβία, Πολωνία, Βουλγαρία και Τσεχία. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του γραφείου διαχείρισης Πολιτισμού «Δίαυλος». Διάρκεια: 60’

Τα Σικυώνια  είναι η θερινή γιορτή πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων που διοργανώνεται από το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» και τον Δήμο από το 2010. Περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικά δημοτικά διαμερίσματα (Κιάτο, Μούλκι, Σούλι, Διμηνιό, Κρυονέρι, Στυμφαλία, Φενεός, Μεσινό).

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22279 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα