ΑρκαδίαΑνακατασκευή του προαυλίου χώρου στο δεύτερο γυμνάσιο – λύκειο Τρίπολης

Ανακατασκευή του προαυλίου χώρου στο δεύτερο γυμνάσιο – λύκειο Τρίπολης

Την Τρίτη 23 Ιουλίου ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης, επισκέφτηκαν τα έργα ανακατασκευής του προαύλιου χώρου στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρίπολης.

Δημήτρης Παυλής: Είναι ένα έργο το οποίο το είχαμε υποσχεθεί και τώρα ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε. Είναι 23 τέτοια έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία πραγματοποιούνται πιλοτικά σε προαύλια σχολείων. Έγινε η επιλογή του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης. Αυτήν την στιγμή ανακατασκευάζουμε τον προαύλιο χώρο όπου θα φτιαχτούν δύο γήπεδα μπάσκετ και ένα βόλεϊ, τα οποία θα είναι κανονικών διαστάσεων και ταυτόχρονα γίνεται και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων περιφερειακά του προαυλίου χώρου, για την αποστράγγιση των υδάτων με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου αυτού.

Σε 20 μέρες το πολύ θα έχει παραδοθεί το έργο και από Σεπτέμβρη τα παιδιά μας θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Προχωράμε τα έργα όπως τα είχαμε σχεδιάσει, ότι έχουμε πει ακριβώς, οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο σύνολό τους. Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει και η ανακατασκευή του πρώτου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης που έχει άμεση ανάγκη ανακατασκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα