ΑργολίδαΣυμπαράσταση στον εκπαιδευτικό απεργό Παπαποστόλη

Συμπαράσταση στον εκπαιδευτικό απεργό Παπαποστόλη

Με αφορμή την συνέχιση της διαμαρτυρίας του συναδέλφου Γιώργου  Παπαποστόλη  στο υπουργείο, με τη μορφή της απεργίας πείνας και δίψας- όπως ήδη έχει δημοσιοποιηθεί σε εκπαιδευτικές ιστοσελίδες- το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας εκφράζει την συμπαράστασή του στον συνάδελφο και όλους  βέβαια τους συναδέλφους  που βιώνουν ανάλογη κατάσταση.

Καλεί το ΚΥΣΔΕ  να επανεξετάσει αμέσως την αίτηση απόσπασης του συναδέλφου καθώς και το σύνολο των αποσπάσεων που δεν έχουν ικανοποιηθεί . Το γεγονός ότι δεν έγινε β΄ φάση αποσπάσεων άφησε μεγάλο αριθμό συναδέλφων μακριά από τον τόπο κατοικίας τους  κάτι που για πολλούς συναδέλφους είναι πλέον μόνιμη κατάσταση και φτάνουν να βλέπουν ως μόνο τρόπο να βρεθούν κοντά στο σπίτι τους την άδεια άνευ αποδοχών.

Ζητάμε να γίνει β΄ φάση αποσπάσεων  έτσι ώστε να  λυθούν σοβαρά προβλήματα συναδέλφων που ζουν μακριά από τις οικογένειές τους με σοβαρά οικονομικά  προβλήματα  ή προβλήματα υγείας.

Επιπλέον το Δ.Σ. τονίζει ότι εάν είχε καθιερωθεί η θέση του κλάδου για απόσπαση από πλεονασματικές σε πλεονασματικές περιοχές  ο αριθμός  των αποσπάσεων που θα είχαν ικανοποιηθεί θα ήταν πολύ μεγαλύτερος και πολλοί συνάδελφοι θα βρίσκονταν κοντά στον τόπο συμφερόντων και τις  οικογένειές τους.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αργολίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα