Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
Αργολίδα«Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και αυτό το...

«Ο Δήμος Ναυπλιέων δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη και αυτό το Πάσχα»

Συνεχίζοντας να βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη ο Δήμος Ναυπλιέων θα πραγματοποιήσει διανομή πασχαλινών λαμπάδων για τα παιδιά, λαδιού, ειδών πρώτης ανάγκης κ.α σε μακροχρόνια άνεργους ( 1 έτους και άνω με την προσκόμιση κάρτας ανεργίας), σε Άτομα με Αναπηρία ( ποσοστό 67% και άνω) και απόρους.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Μ.Τρίτη 14 Απριλίου έως και την Μ.Πέμπτη, από τις 9.00 π.μ. έως και τι 6.00 μ.μ. στον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου.

Στη διανομή των πακέτων καθοριστική είναι η συμβολή των ανθρώπων που εργάζονται στις δομές που έχουν δημιουργηθεί για την βοήθεια στους συμπολίτες μας, των εθελοντών και όλων αυτών που βοηθούν με κάθε τρόπο ώστε να έρθει εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο που επιτελείται αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και την συμβολή του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας κ.Ραφαήλ Μπαρού καθώς επίσης και των Προέδρων των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου, της κ.Ράλλη (ΔΟΠΠΑΤ) και του κ. Μπούνου (ΔΟΚΟΙΠΑΝ), χωρίς βέβαια να εξαιρείται κανένας από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς Δήμου, ώστε τις άγιες αυτές ημέρες κανείς να μη νιώθει μόνος και σε κανέναν να μη λείπει τίποτα.

Όσοι έχουν αναλάβει την διανομή των «πακέτων αγάπης» τηρούν πάντα αυστηρά τις οδηγίες της πολιτείας για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα