ΑθλητισμόςΤόμπρας και Ψυχογυιός το διοικητικό δίδυμο του Αργειακού Έσπερου Β.C

Τόμπρας και Ψυχογυιός το διοικητικό δίδυμο του Αργειακού Έσπερου Β.C

Ο Γιώργος Τόμπρας και ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, μετά την περσινή επιτυχημένη κοινή τους διαδρομή στην Ακαδημία Άργους, αποτελούν τους διοικητικούς υπεύθυνους του ανδρικού τμήματος του Αργειακού Έσπερου Β.C.

Ο Παναγιώτης Ψυχογυιός δημιούργησε το 2017 την Ακαδημία Άργους, μια παρέα φίλων που, χρόνο με το χρόνο, κάνοντας βήματα προόδου, έφτασε πέρυσι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1. Το καλοκαίρι πήρε την πρωτοβουλία για την έναρξη των συζητήσεων και εν τέλει της συνένωσης των δύο σωματείων Ακαδημίας και Αργειακού Έσπερου, στη λογική «η ισχύς εν τη ενώσει» στο Αργειακό μπάσκετ.

Ο Γιώργος Τόμπρας το 2017 οδήγησε τον Άτλα σε μια επιτυχημένη πορεία μέχρι τα playoffs της Α2 ΕΣΚΑΚ και την επόμενη χρονιά στα Μέθανα, που τελικά ανέβηκαν στην Α1. Από πέρυσι αποτέλεσαν δίδυμο με τον Παναγιώτη Ψυχογυιό στη διοίκηση της Ακαδημίας, φτιάχνοντας ακόμα μια ανταγωνιστική ομάδα στα δρώμενα της περιοχής.

Οι διοικητικές τους ικανότητες και η ανιδιοτελής προσφορά τους στο μπάσκετ της Αργολίδας, θα είναι για άλλη μια φορά κομβικό σημείο για την επίτευξη των φετινών στόχων του Αργειακού Έσπερου Β.C.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα