ΑθλητισμόςΑγώνες στη Βερβερόντα με όλους τους κορυφαίους...

Αγώνες στη Βερβερόντα με όλους τους κορυφαίους…

Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του θαλασσίου σκι, θα διεξαχθεί στις 10 – 12 Οκτωβρίου ο διεθνής αγώνας σλάλομ, στις εγκαταστάσεις της λιμνοθάλασσας στη Βερβερόντα, στο Πανέμορφο Πόρτοχελι.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιδοθούν με αξιώσεις, για την βελτίωση των ρεκόρ τους, αναδεικνύοντας τις συναρπαστικές πτυχές του ανωτέρω αθλήματος. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Πόρτοχελίου (1982) και την συνεργασία της Ελληνικής Αρχής του εν λόγω σπορ, (ΕΟΘΣΚΙ). Ο συγκεκριμένος αγώνας περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες με σκιέρ από έξι έως εβδομηνταέξι ετών, γεγονός που περίτρανα αποδεικνύει την ιδιαιτερότητα αλλά και την ύπαρξη ανά τον κόσμο φανατικών θαυμαστών του θαλασσίου σκι.

Στη κεντρική φωτογραφία: Ο θρυλικός προπονητής θαλασσίου σκι Δημήτρης Κουρούνης, με τη γυναίκα του και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στη κατηγορία seniors Πατρικία Κουρούνη, με έναν εκ των κορυφαίων σλαλομίστων, συνεταίρο τους και διάδοχο της φημισμένης σχολής αγωνιστικού σκι στη Βερβερόντα Δημήτρη Φραντζή

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα