Το πρώτο διαδικτυακό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ φού είναι γεγονός και πραγματοποιείται αυτό το σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιανουαρίου.
Σκοπός των αγώνων είναι η επαφή των αθλητών με το άθλημα και να τους δοθεί η δυνατότητα έστω και διαδικτυακά να κάνουν παρουσίαση τη σκιαμαχία τους έως ότου η πολιτεία να επιτρέψει τις προπονήσεις και τη διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Η οκτάμηνη αποχή από τις προπονήσεις, επιβάλει διαφόρους τρόπους ώστε να κρατηθεί το ενδιαφέρον των αθλητών και να τεθούν στόχοι, ώστε να αποφθεχτεί η απραξία των αθλητών.
Όλοι οι αθλητές θα βραβευτούν με δίπλωμα συμμετοχής και οι νικητές με μετάλλιο.
Οι αθλητές και αθλήτριες έχουν αποστείλει βίντεο στη ομοσπονδία με την παρουσίαση τους και θα αξιολογηθούν από την επιτροπή διαιτησίας σύμφωνα με του κανόνες που έχουν τεθεί. Οι σχολές Choy lee Fut Ναυπλίου και Άργους συμμετέχουν με 14 αθλητές. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, ελπίζουμε να είναι το πρώτο και το τελευταίο πρωτάθλημα που γίνεται με αυτό τον τρόπο.
- Οικοδομικές άδειες: Γιατί αντιδρά η Ερμιονίδα στη μεταφορά των ΥΔΟΜ
- Ναύπλιο: Πενθήμερο βιωματικό πρόγραμμα για παιδιά Ρομά
- Σουβλάκια και καντίνες στα πανηγύρια: Οι ασάφειες του νόμου
- 200.000 ευρώ σε Αναπτυξιακή εταιρεία προκειμένου να “μελετήσουμε” γιατί ερημώνει η Μεγαλόπολη
- Η εξάπλωση του λαγοκέφαλου στην Πελοπόννησο
- Σουβλάκια και καντίνες στα πανηγύρια: Οι ασάφειες του νόμου
- Άργος: Ο Κωνσταντίνος Μαραγκός παίρνει τη θέση της Αναστασίας Αργυροπούλου
- Τατούλης: Προσφυγή στις ελεγκτικές αρχές για το λιμάνι και εισαγγελέα αν χρειαστεί
- Αρχαία Κόρινθος: Γιατί οι χιλιάδες επισκέπτες δεν αφήνουν χρήματα στην τοπική αγορά;
- Παραίτηση Αργυροπούλου: Διαφωνία με Μαλτέζο για τον δημόσιο λόγο
- Γιώργος Ψυχογιός: Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής Κορινθίας












