ΑργολίδαΓ. Γεωργόπουλος: Να στελεχωθούν με επαρκές προσωπικό τα ΕΛΤΑ Κρανιδίου και Ερμιόνης

Γ. Γεωργόπουλος: Να στελεχωθούν με επαρκές προσωπικό τα ΕΛΤΑ Κρανιδίου και Ερμιόνης

Κύριοι,

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο μιας διαρκούς και σοβαρής υποβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχουν στους πολίτες τα καταστήματα των ΕΛΤΑ Κρανιδίου και Ερμιόνης, λόγω έλλειψης προσωπικού και υποστελέχωσης.

Μάλιστα, με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου το οποίο ξεκίνησε να τρέχει πρόσφατα, ελλοχεύει σοβαρότατος κίνδυνος αυτά τα δύο καταστήματα να κλείσουν λόγω έλλειψης προσωπικού, γεγονός το οποίο θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους και στους επισκέπτες του Δήμου Ερμιονίδας.

Σημειωτέον ότι ο Δήμος Ερμιονίδας είναι ένας κατεξοχήν τουριστικός προορισμός με μόνιμο πληθυσμό 13.500 κατοίκους ο οποίος κατά την καλοκαιρινή περίοδο τετραπλασιάζεται.

Επίσης είναι ένας απομονωμένος Δήμος αφού απέχει 75 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η παροχή καθολικών ταχυδρομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από τα ΕΛΤΑ είναι απολύτως απαραίτητη για την περιοχή μας.

Δεδομένου του μεγέθους του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, σας καλώ να μεριμνήσετε άμεσα προκειμένου τα καταστήματα ΕΛΤΑ Κρανιδίου και Ερμιόνης να στελεχωθούν με το επαρκές προσωπικό που απαιτείται ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα παρέχοντας τις απαραίτητες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι οποίες απαιτούνται σε μια απομακρυσμένη τουριστική περιοχή όπως είναι ο Δήμος Ερμιονίδας. 

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα