Η μόδα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη του Ναυπλίου και η Miranda Priestly δεν δέχεται αντιρρήσεις! Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, το Cine Nafplio φιλοξενεί τη συνέχεια μιας ταινίας που άφησε εποχή. Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, το θρυλικό καστ επιστρέφει για να μας δείξει πώς επιβιώνει το στυλ στην ψηφιακή εποχή.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ
Πέμπτη 7/5 -Τετάρτη 13/5
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΟΡΑΕΙ PRADA 2
*Συνεχίζεται*
Πέμπτη 7/5 -Τετάρτη 13/5
α΄ προβολή: 19:00
β’ προβολή: 21:45
Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τις εμβληματικές τους ερμηνείες ως Miranda, Andy, Emily και Nigel, η Meryl Streep, η Anne Hathaway, η Emily Blunt και ο Stanley Tucci επιστρέφουν στους μοντέρνους δρόμους της Νέας Υόρκης και στα κομψά γραφεία του περιοδικού Runway στην πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας του 2006 που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά.
Σύνοψη:
Η Μιράντα Πρίστλι προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση της σε έναν κόσμο όπου τα παραδοσιακά περιοδικά βρίσκονται σε παρακμή. Στον δρόμο της στέκεται η Έμιλι Τσάρλτον, η άλλοτε βοηθός της και πλέον ισχυρό στέλεχος σε έναν όμιλο πολυτελών ειδών, που ελέγχει τα διαφημιστικά έσοδα που η Πρίστλι έχει απεγνωσμένα ανάγκη.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: David Frankel
ΗΘΟΠΟΙΟΙ:Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci
- Η 7χρονη Σοφία Καλισκάμη από το Ναύπλιο αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο σκάκι!
- Ποιοι “άνοιξαν” την πόρτα στις απευθείας αναθέσεις;
- Παγετός “κάρβουνο” στην Αρκαδία
- Τι συμβαίνει με τα χρέη των αγροτών στην πρώην ΑΤΕ;
- Υπογονιμότητα και άγχος: Η Δρ. Μαρία Κουμπάρου δίνει πολύτιμες απαντήσεις στο Άργος
- Άργος: Ασφαλτόστρωση στις οδούς Θεοφανοπούλου & Κολοκοτρώνη






