Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΠαρέμβαση Ανδριανού για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΕΛΤΑ Λυγουριού

Παρέμβαση Ανδριανού για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των ΕΛΤΑ Λυγουριού

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κ. Πιερρακάκη με θέμα έγγραφο του Δημάρχου Επιδαύρου για την ανάγκη διασφάλισης της απρόσκοπτης λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ Λυγουριού.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το με αριθμό πρωτοκόλλου 707/18-2-2021 έγγραφο του Δημάρχου Επιδαύρου με την οποία επισημαίνει την ανάγκη απρόσκοπτης λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ Λυγουριού ενόψει της επικείμενης αποχώρησης τριών εκ των τεσσάρων σήμερα υπηρετούντων υπαλλήλων στο πλαίσιο του προγράμματος εθελουσίας εξόδου. Όπως επισημαίνεται στο έγγραφο, το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί πέραν του Δήμου Επιδαύρου, μόνιμου πληθυσμού 8.500 κατοίκων, και τις ανάγκες του όμορου Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, ενώ το πλησιέστερο επόμενο κατάστημα ΕΛΤΑ είναι 30 χιλιόμετρα μακριά στο Ναύπλιο, απόσταση που θα δημιουργούσε σημαντική ταλαιπωρία ιδίως στο μεγάλο αριθμό συνταξιούχων που λαμβάνουν από τα ΕΛΤΑ τη σύνταξή τους, εξυπηρετούμενοι από τον τοπικό ταχυδρόμο

Σας καλώ συνεπώς να εξετάσετε θετικά τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω κείμενο και να διερευνήσετε τις προσήκουσες λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του εν λόγω καταστήματος με τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την στελέχωσή του».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα