Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΣυνάντηση Κωστούρου με Πέτσα

Συνάντηση Κωστούρου με Πέτσα

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με τον οποίο ανέλυσαν μια σειρά από θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, όπως είναι το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», η οικονομική βοήθεια προς τους Δήμους, θέματα της ΔΕΥΑ, τα ζώα συντροφιάς και πολλά ακόμη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος χαρακτήρισε, παραγωγική, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα τη συζήτηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η συνάντηση μου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, ήταν παραγωγική, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα. Το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και οι προσκλήσεις του στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Αναπληρωτή Υπουργό έτοιμο να βοηθήσει στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων. Οικονομικά του Δήμου, ΔΕΥΑ, ζώα συντροφιάς ήταν κάποια από τα ζητήματα που συζητήσαμε. Ζητήματα που βρίσκουν λύσεις όταν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου γνωρίζει, αντιλαμβάνεται και είναι έτοιμος να στηρίξει το Δήμο της πρώτης Πρωτεύουσας της ελεύθερης Ελλάδας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα