Η ομάδα της Βουλιαγμένης προπονείται στο Κολυμβητήριο “Κώστας Γκούβερης”

0
Ν.Ο Βουλιαγμένης

Το κολυμβητήριο του Ναυπλίου επέλεξε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης για την προετοιμασία του, από την Μ. Δευτέρα έως την Μ. Τετάρτη, εν όψει των υποχρεώσεών του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με όλους τους παίκτες της ομάδας, Έλληνες και ξένους, διεθνείς σε όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και των χωρών καταγωγής τους, αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες του Ολυμπιακού μας κολυμβητηρίου. 

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι παίκτες και παράγοντες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με το κολυμβητήριό . Εννοείται ότι για την παρουσία της ομάδας του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Ναύπλιο, ως ομάδα της Α1 με πλήρεις αγωνιστικές υποχρεώσεις, εφαρμόζονται όλα  τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η σχετική άδεια και οι οδηγίες της ΓΓΑ. Τους καλωσορίζουμε στο Ναύπλιο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Η παρουσία του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στο Ναύπλιο γίνεται σε συνεργασία με τον Ν.Ο. Ναυπλίου.  Με τις συνεχείς παρεμβάσεις, συντηρήσεις  και βελτιώσεις στο κολυμβητήριο Ναυπλίου, ο Δήμος και ο ΔΟΠΠΑΤ στοχεύουν στο να αποτελέσει ένα μόνιμο πυλώνα ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού για το Ναύπλιο.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα και την ομάδα στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here