Ναύπλιο: Ξεκινά η λειτουργία του Κολυμβητηρίου – Δωρεάν covid test

0

Από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου ξεκινά την λειτουργία του το Δημοτικό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου “Κώστας Γκούβερης”. Σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου ο Δήμος Ναυπλιέων πραγματοποίησε δωρεάν covid test για όλους τους αθλητές των σωματείων του κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και τα πρωτόκολλα, ξεκινά την λειτουργία του το κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Προς το παρόν δύνανται να προπονούνται οι αθλητές με δελτίο της οικείας Ομοσπονδίας, γεννηθέντες το 2008 και μεγαλύτεροι, οι αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master εφόσον στην περίπτωση αυτή η αγωνιστική ιδιότητα πιστοποιείται με τη συμμετοχή τουλάχιστον σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Master τα τελευταία δύο (2) έτη (2019, 2020) και οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών.

Επίσης, η κολύμβηση επιτρέπεται για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους και από τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας. Προϋπόθεση χρήσης του κολυμβητηρίου, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19.

Ο Δήμος Ναυπλιέων με το Κοινωνικό του Ιατρείο σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διασφάλισε επαρκή αριθμό δωρεάν test, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε όλους τους αθλητές, ώστε να πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις και να διευκολυνθούν τόσο οι αθλητές και οι οικογένειές τους, όσο και τα αθλητικά σωματεία. Τα τεστ θα επαναλαμβάνονται κάθε βδομάδα. Ευχόμαστε καλή αρχή στις προπονήσεις των αθλητών μας.

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Google News
Στη σελίδα και την ομάδα στο Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here