Άγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί γνωστό πυγμάχο στην περιοχή της Βάρης, την ώρα που βρισκόταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, το θύμα – που φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας – δέχθηκε πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον θάνατό του από δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της Βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.
Σημειώνεται ότι ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης είχε λάβει μέρος -και αναδείχθηκε νικητής- πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.
Δ.Κ. ΑΠΕ ΜΠΕ
- Γιώργος Διδασκάλου: Καμία εμπλοκή με την Πολεοδομία – Η αλήθεια για την παραίτηση
- Πουλάς: Ζητά παράταση για τον καθαρισμό οικοπέδων
- Ο Γ. Ψυχογιός αποδομεί την οικονομική πραγματικότητα Μητσοτάκη
- “Δεσμοί Αίματος”: Η 233η εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος
- Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: 87 παιδιά ζητούν στέγη – Παρέμβαση Γαβρήλου
- Ανατροπή στο καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων: Η καταγγελία της ΔΑΣ για απολύσεις και αξιολόγηση













