Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
ΑργολίδαΕπίσκεψη Ανδριανού στο Δασαρχείο Αργολίδας

Επίσκεψη Ανδριανού στο Δασαρχείο Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το Δασαρχείο Αργολίδας στο Ναύπλιο και συζήτησε με τα στελέχη του για τα ζητήματα που αφορούν τη δράση του.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζήτησα με τα στελέχη του Δασαρχείου Αργολίδας κκ. Βαρδάκα και Κουτσουρόπουλο εδώ στο Ναύπλιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί πολίτες από την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Όπως πρόσφατα δήλωσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε μισή δουλειά, καθώς κληροδότησε δασικούς χάρτες με 175.000 ενστάσεις και μια σειρά από προβλήματα. Η βούληση για την επίλυσή τους είναι δεδομένη, όπως επίσης ιδιαίτερη σημασία έχει η δέσμευση για την υπαγωγή των Δασαρχείων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, υπό τον αρμόδιο Υφυπουργό και τη Γενική Διεύθυνση Δασών, έναντι των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όπου ανήκουν σήμερα.

Τα Δασαρχεία έχουν κομβικό ρόλο στη μάχη για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας. Οφείλουμε γι’ αυτό να διασφαλίσουμε τις θεσμικές και υλικές προϋποθέσεις ώστε να επιτελούν απερίσπαστα το πολύτιμο έργο τους».

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα