ΑθλητισμόςΟι Ιπτάμενοι Αργολίδας στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Ιπτάμενων Αργολίδας στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) τα 2 Σαββατοκύριακα που μας πέρασαν.

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας εκπροσώπησαν για μια ακόμη φορά την Αργολίδα στον Ελληνικό Υγρό Στίβο, συνέλεξαν εμπειρίες, πέτυχαν ατομικά ρεκόρ, πλασαρίστηκαν στις τελικές 8άδες και έφεραν κολυμβητικές επιτυχίες.

Η Ιπτάμενη Ευφροσύνη Σκούμπη συμμετείχε στα αγωνίσματα των 800 και 1500 μέτρων ελεύθερο και στα 200μ, ύπτιο. Πραγματοποίησε δυναμικές κούρσες, βελτιώνοντας τις ατομικές επιδόσεις της σε όλα τα αγωνίσματα. Αγωνιζόμενη ανάμεσα σε περισσότερους από 1000 κολυμβητές και κολυμβήτριες κατάφερε να επιτύχει την 6η και την 8η θέση στα αγωνίσματα της συνθλίβοντας τα ατομικά ρεκόρ της.

Η Ιπτάμενη Αριάδνη Ανδρή αν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση, αποδείχθηκε αντάξια των περιστάσεων καθώς βελτίωσε τις επιδόσεις της και έθεσε υψηλούς στόχους για το μέλλον. Συμμετείχε στα 50 και 200 μέτρα ύπτιο καθώς και στα 100μ. ελεύθερο. Στα οποία κατέρριψε τα ατομικά της ρεκόρ βελτιώνοντας τις επιδόσεις της.

Η Νικολέτα Λαμπροπούλου αγωνίστηκε στα 50, 100 και 200 μέτρα ελεύθερο. Αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που έχει κάνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας βελτίωσε την απόδοση της κάνοντας ατομικά ρεκόρ σε όλους της τους αγώνες. Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα κολύμβησης σε επίπεδο περιφέρειας.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές των Ιπτάμενων Αργολίδας με την προπονητική καθοδήγηση της ειδικευμένης στην κολύμβηση έμπειρης προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου προετοιμάζεται για τους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης στις αγωνιστικές κατηγορίες όπου μαζί με άλλους κολυμβητές των Ιπτάμενων θα εκπροσωπήσουν την Αργολίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών τον Ιούλιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Αθήνα.

Τέλος ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας με μόλις 3 αθλήτριες κατέλαβε την 28η θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας Παγκορασίδων Α ανάμεσα σε πάνω από 80 πολυπληθείς συλλόγους. Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία των ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ! Αν αναλογιστούμε και τις ιδιαίτερες συνθήκες προπόνησης κολύμβησης που αντιμετωπίζει η Αργολίδα τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την αποχή λόγω καραντίνας, covid, lock down κλπ, τότε η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη!

Θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους σε όλες τις κολυμβήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων οι οποίοι φέρνουν τα τελευταία χρόνια κολυμβητικές επιτυχίες σε όλη την Αργολίδα και μας κάνουν περήφανους.

Στους Ιπτάμενους Αργολίδας που είναι αναγνωρισμένο αθλητικό κολυμβητικό σωματείο με ειδική άδεια από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λειτουργούν ακαδημίες εκμάθησης όπου τα παιδιά μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα που δημιουργούν πρωταθλητές!

Οι Ιπτάμενοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ποιοτική κολυμβητική δουλειά που κάνουν και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα