ΑργολίδαΔιαδικτυακή ημερίδα με θέμα: "Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών"

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: “Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών”

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τη Δευτέρα 14.3.2022 και ώρα 19.00 διοργανώνει μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμας Cisco Webex Meeting, διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα: «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών».

Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας είναι η αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν επαγγελματίες, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.

Ομιλητές στην εν θέματι ημερίδα θα είναι ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ Παναγιώτης και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, Αστυνόμος Α΄ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης.

Την τηλεημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αργολίδας στο Άργος επί της οδού Κορίνθου 23.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης επιβάλλεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και η χρήση μάσκας και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με email την συμμετοχή τους (τηλ:2751067216 email: ebear@otenet.gr ) έως την Δευτέρα 14/03/2022 και ώρα 14:00. Για την είσοδο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Φώτιος Δαμούλος

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα