ΆρθραΕντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

  • Πιάστηκε ο πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας – Ρωσίας και αντί η χώρα μας να κάτσει στ αυγά της “ανακατεύεται” χωρίς λόγο κι χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Αντί να στείλει μόνο ανθρωπιστική βοήθεια έστειλε και οπλισμό. Μιλάμε για φοβερό IQ…
  • Αν ανατρέξει κάποιος στην ιστορία, θα βρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την περιοχή και την σχέση της με τη χώρα μας. Χωρίς να επηρεαστεί βεβαίως από τα ΜΜΕ που δείχνουν άλλα ντ άλλων από βιντεάκια και φωτογραφίες. Το fake news πάει σύννεφο. Για τα συμφέροντα της χώρας δεν μιλούν, μόνο για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ. Υποκριτές και επικίνδυνοι.
  • Εκεί στην Κυβέρνηση και την Προεδρία της Δημοκρατίας βιβλία δεν ανοίγετε; Ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία τι ήταν; Video game; Η Κύπρος μας; Εκεί δεν πρέπει εδώ και περίπου 50 χρόνια να γίνουν κυρώσεις; Ξέρω τον εναέριο χώρο τον κλείσαμε για την Ρωσία, για την Τουρκία που μας απειλεί δεν τολμάμε. Τους στείλαμε μάλιστα και τους τουρίστες δώρο για το 2022. Λαμπρά μυαλά διοικούν.

ΥΓ : Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα