ΚορινθίαΓ.Ψυχογιός: Αφήνουν τους χοιροτρόφους της Κορινθίας εκτός κρατικών ενισχύσεων - Να αποκατασταθεί...

Γ.Ψυχογιός: Αφήνουν τους χοιροτρόφους της Κορινθίας εκτός κρατικών ενισχύσεων – Να αποκατασταθεί άμεσα η εξόφθαλμη αδικία

Εκτός κρατικών ενισχύσεων των 5,7 εκ. Ευρώ από την ΚΥΑ της κυβέρνησης βρίσκονται οι χοιροτρόφοι της Κορινθίας. Μια αυθαίρετη, απαράδεκτη και αδικαιολόγητη απόφαση που οδηγεί στην εξαθλίωση τους επαγγελματίες και σε πολύ πιθανό κλείσιμο μικρές και μεσαίες μονάδες του Νομού, ενώ πλήττει πολύ σοβαρά ολόκληρη την αλυσίδα εργαζόμενων, προμηθευτών και, βέβαια, νοικοκυριών που συνδέονται με την δραστηριότητα των χοιροτρόφων και την λειτουργία σημαντικών παραγωγικών μονάδων της Κορινθίας.

Σε μια περίοδο με την επισιτιστική κρίση να αποτελεί άμεση απειλή για τον πληθυσμό, αλλά και την ακρίβεια του κόστους ζωής και παραγωγής να έχει εκτοξευτεί, η κυβέρνηση της Ν.Δ επιλέγει να δώσει τη χαριστική βολή σε έναν δυναμικό κλάδο της Κορινθίας, και όλους όσους απασχολούνται σε αυτόν και τελικά όλη την κορινθιακή κοινωνία. Δεν θα το επιτρέψουμε. Θα παρέμβουμε άμεσα στη Βουλή και θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο που διαθέτουμε σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για να ανατραπεί αυτή η άδικη απόφαση.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα