ΆρθραΙούνιος - Ο θρίαμβος του Φωτός

Ιούνιος – Ο θρίαμβος του Φωτός

Θέκλας Μεταξά
Γράφει η Θέκλα Μεταξά

Μετά από εκείνη την ιστορική και μεγίστης σημασίας πλανητική σύνοδο Δία –Κρόνου που συνέβη κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2020, και μας μετέφερε τα ξεκάθαρα μηνύματα, οι ουρανοί δεν σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν, με τα περίεργα και σπάνια πλανητικά φαινόμενα, που εμφανίζονται τακτικά.

Οι πλανήτες, οι αστερισμοί, οι μοίρες, οι συνδυασμοί αριθμών, μας ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στη γη, για τον πόλεμο που διεξάγεται τόσο στον μακρόκοσμο όσο και τον μικρόκοσμο.

Και πιο συγκεκριμένα, στις 22-02-2022 είχαμε μια ημερομηνία όπου κυριαρχούσε ο αριθμός 2. Είχαμε 6 ζευγάρια του αριθμού 2./ Άθροισμα 12. /1+2 =3 πυθμενικός αριθμός. Η τριαδικότητα της ψυχής ίσως. Και ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός. Ξεκίνησε ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος.

Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές ευθυγραμμίσεις πλανητών, και σίγουρα Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σ’ αυτές τις ευθυγραμμίσεις. Όσοι περισσότεροι πλανήτες συμμετέχουν, τόσο σημαντικότερα είναι και τα μηνύματα.

Αυτόν τον Ιούνιο θα παίξουμε και πάλι με τους αριθμούς και τις ευθυγραμμίσεις. Έχουμε και το Θερινό Ηλιοστάσιο, την μεγάλη γιορτή του Ηλίου. Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Ο Ήλιος μπήκε στην 1η μοίρα του ζωδίου του Καρκίνου. Επίσημα η έναρξη του Καλοκαιριού. Ο θρίαμβος του Φωτός. Ανοίγουν Πύλες, το Φως πάντα νικάει.

Αυτόν τον Ιούνιο έχουμε μια σπάνια ευθυγράμμιση πλανητών στον αστερισμό του Ταύρου. Το φαινόμενο ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και ολοκληρώνεται στις 24. Στις 6 Ιουνίου, παρατηρήσαμε το φαινόμενο μιας σπάνιας ευθυγράμμισης του Ερμή, της Αφροδίτης, του Άρη, του Ουρανού, του Δία και του Κρόνου, που παρατάχτηκαν σε μια σειρά μετά από πολλά χρόνια. Σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες πολλών εξελίξεων παγκόσμια, και θα αφορούν πολλά θέματα. Οι πλανήτες συντονίζουν τις ενέργειές τους και μας στέλνουν μηνύματα. Οι αριθμοί και πάλι παίζουν τον ρόλο τους.

Η κορύφωση της ευθυγράμμισης θα γίνει στις 24 Ιουνίου, όπου πολλοί πλανήτες θα ευθυγραμμιστούν με κοντινές αποστάσεις ανάμεσα τους, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι πολύ σημαντικό θα πρέπει να αναμένουμε. Πέντε από αυτούς τους πλανήτες θα είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Το φως που θα εκπέμπουν οι πλανήτες θα ενισχύεται και από την παρουσία της Σελήνης. Η ευθυγράμμιση αυτή προμηνύει περίεργα μετεωρολογικά φαινόμενα, γεωλογικές μεταβολές, πιθανότητα για σεισμούς, και δεν αποκλείω και τις μαγνητικές καταιγίδες.

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί πριν τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου και ενώ θα ισχύει ακόμα η ευθυγράμμιση των πλανητών. Ήλιος και Σελήνη θα βρίσκονται στην 7η μοίρα του Καρκίνου, και στον 1ο οίκο.

Κοντά στον Ήλιο και την Σελήνη θα βρίσκεται το αστέρι MIRZAM του αστερισμού του Μεγάλου Κυνός. Τόσο ο μικρός όσο και ο Μεγάλος Κύων λειτουργούν ως προάγγελοι γεγονότων, οπότε είναι πολύ πιθανό, η Νέα Σελήνη να μας αναγγείλει κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώραν μετά από λίγες μέρες, πιθανόν μέσα στον Ιούλιο.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μόνο που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε, γιατί είμαστε βυθισμένοι στα δικά μας προσωπικά προβλήματα, και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είμαστε συμμέτοχοι στο κοσμικό δράμα. Οι πνευματικές και οι ψυχικές μας αντοχές εξαντλούνται σε ανούσιες σκέψεις και ασχολίες, που όλες έχουν προσωπικό χαρακτήρα, και αγνοούμε πως είμαστε μέρος ενός συνόλου.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα