ΑθλητισμόςΒασίλης Σιδέρης: 9η Αθλητική γιορτή στίβου Δημοτικών σχολείων Άργους, ένας θεσμός για...

Βασίλης Σιδέρης: 9η Αθλητική γιορτή στίβου Δημοτικών σχολείων Άργους, ένας θεσμός για την πόλη μας

Με μεγάλη χαρά βρέθηκα την Κυριακή στο ΔΑΚ Άργους, στην 9η Αθλητική γιορτή στίβου των Δημοτικών σχολείων του Άργους, που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των Δημοτικών σχολείων του Άργους για την άρτια διοργάνωση, την επίβλεψη και την άψογη τέλεση των αγώνων.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά και έδωσαν το καλύτερο παράδειγμα στους μαθητές τους, όπως και τους εθελοντές, αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό που στήριξαν τη διοργάνωση.

Ακόμη συγχαρητήρια αξίζουν στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή εκπαίδευσης και τον Πρόεδρό της, κ. Γκαβούνο Νικόλαο, τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή εκπαίδευσης και τον Πρόεδρό της, κ. Μποζιονέλο Τρύφωνα, όπως και στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού και τον Πρόεδρό του κ. Δελή Νικόλαο. Όντας και οι τρεις εκπαιδευτικοί αγκάλιασαν την γιορτή αυτή και βοήθησαν ουσιαστικά στο να πραγματοποιηθεί.

Τέλος και σημαντικότερο τα πιο θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που πήραν μέρος και έδωσαν με την ζωντάνια τους ιδιαίτερο χρώμα στη μέρα μας. Ήταν όλοι υπέροχοι!

Τέτοιες ενέργειες που φέρνουν τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό και τα κάνουν να τον αγαπήσουν, θα πρέπει να τις αγκαλιάζουμε και να τις ενισχύσουμε όλοι.

Βασίλης Γ. Σιδέρης

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα