Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Εμμανουήλ Ροϊδη
ΝΑΥΠΛΙΟ: ΘΕΑΤΡΟ «ΤΡΙΑΝΟΝ»
27,28 ΚΑΙ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ: 20.00
ΑΡΓΟΣ: ΘΕΑΤΡΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΩΡΑ: 20.00
Εισιτήριο: 12 ευρώ – Φοιτητικό: 8 ευρώ
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6974316537
Διασκευή – Σκηνογραφική/ενδυματολογική επιμέλεια: Αιμιλία Βάλβη
Σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια: Γιάννης Λεοντάρης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Υπεύθυνη παραγωγής: Δόμνα Χουρναζίδου
Ηθοποιοί: Αιμιλία Βάλβη, Κωσταντής Μιζάρας
Διάρκεια: 70’
Treilers παράστασης:
Συνδιοργάνωση: Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας – ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων. Υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Ο σύζυγος και η Χριστίνα. Ένας άνδρας αποφασίζει να παντρευτεί το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του για να πάψει να είναι ερωτευμένος. Η Χριστίνα «κλέβει» τις σκέψεις του και τις αποκαλύπτει στους θεατές. Ο ανδρικός λόγος ακούγεται μέσα από ένα γυναικείο σώμα. Ο άνδρας – παρών και απών στη σκηνή – παλεύει να «θάψει» τον έρωτά του. Φιλαρέσκεια, πόθος, χιούμορ, ζήλεια και αποκάλυψη όλων των ανδρικών στερεοτύπων για τον έρωτα και τον γάμο. Ο ανδρικός λόγος ακούγεται μέσα από ένα γυναίκειο σώμα, πολλαπλασιάζει τις προοπτικές του κειμένου, γκρεμίζει στερεότυπα και σχολιάζει την απουσία του γυναικείου λόγου, τότε και σήμερα.
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη –Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.