ΑργολίδαΈκοψαν την πίτα τους οι συνταξιούχοι Άργους - Μυκηνών

Έκοψαν την πίτα τους οι συνταξιούχοι Άργους – Μυκηνών

Ως σύλλογος πολιτικών συνταξιούχων δήμου Άργους – Μυκηνών πραγματοποιήσαμε με επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή, την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας μας και συνεστίαση με γλέντι, την Κυριακή 22 Γενάρη του 2023 το μεσημέρι στην ταβέρνα ΡΙΒΙΕΡΑ στο Κεφαλάρι. Στην εκδήλωση τιμήσαμε τους συναδέλφους Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο και Νικόλαο Καραβέλο για την πολύχρονη και ποιοτική προσφορά τους στο Σύλλογό μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) κ.κ. Ηλιόπουλος Ηλίας και Ερμόλαος Λινάρδος. Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ. μάλιστα έκανε μια σύντομη και μεστή ενημέρωση για τα θέματα που μας απασχολούν ως συνταξιούχους. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου κ. Σωκράτης Διδασκάλου και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Μιχάλης Παπαδημητρίου καθώς και πολλά μέλη του ως άνω Σωματείου.

Δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου μας να βρεθούμε και πάλι κοντά μετά από τριετή αδυναμία, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ενημερωθούμε για συνταξιουχικά ζητήματα και φυσικά να διασκεδάσουμε.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και μας τίμησαν, καθώς και τη διεύθυνση του καταστήματος ΡΙΒΙΕΡΑ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση αναφέρει στην ανακοίνωση τους οι Συνταξιούχοι του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Καρδαράκος Δημήτριος Μπάρλας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα