Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΕλλάδαΓ. Ψυχογιός: Να αποσυνδεθεί η αύξηση των αντικειμενικών αξιών από τα κριτήρια...

Γ. Ψυχογιός: Να αποσυνδεθεί η αύξηση των αντικειμενικών αξιών από τα κριτήρια για την ένταξη στα κοινωνικά επιδόματα

Δήλωση του βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αποκατάσταση της αδικίας με την απώλεια κοινωνικών επιδομάτων λόγω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών.

ΔΗΛΩΣΗ

Χιλιάδες συμπολίτες μας, στην Κορινθία και σε όλη τη χώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με το πιο σκληρό πρόσωπο μιας νεοφιλελεύθερης Κυβέρνησης.

Ως επακόλουθο της αύξησης των αντικειμενικών αξιών χάνουν τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (το πρώην ΚΕΑ), το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων, το επίδομα στεγαστικής συνδρομής για τους ανασφάλιστους υπερήλικες το επίδομα στέγασης και ενοικίου, αλλά και αρκετοί παύουν να είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος.

Ζητάμε, με πολλές παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αλλά και με Ερώτηση που καταθέσαμε στη Βουλή, να υπάρχει ουσιαστικό υποστηρικτικό πλαίσιο των πιο αδύναμων, να αποσυνδεθεί η αύξηση των αντικειμενικών από τα κριτήρια ένταξης στα επιδόματα, ιδίως σε αυτή την περίοδο, που τα ευάλωτα και μικρομεσαία νοικοκυριά στενάζουν!

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα