ΆρθραΕντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Δέσποινα Δημότση

► Τελικά δεν ξέρουμε να φερθούμε σωστά στις ιδιαίτερες περιπτώσεις, αυτό αποδείχθηκε. Ούτε μια κηδεία σωστά δεν ξέρουν να οργανώσουν. Υβριδική την ονόμασαν τα κανάλια και σε κάποια φάση νόμιζα ότι βλέπουν πολλές σειρές φαντασίας στο Netflix, δεν εξηγείται αλλιώς αυτό.

► Από τη μία ιδιωτική από την άλλη έρχονται και τόσοι επίσημοι και Βασιλείς και τι θα τους κάνουμε, σκέφτηκαν στην κυβέρνηση. Άσε που έτρεχαν να μαζέψουν τα Βασιλικά Ανάκτορα που είχαν παρατημένα στο έλεος του Θεού.

► Παίζει να είμαστε η μόνη χώρα που δεν εκμεταλλεύεται με εισιτήριο τα ανάκτορα όπως κάνουν και οι Γάλλοι με το Λούβρο. Τόση αχρηστία αδυνατώ να την πιστέψω. Θα είχαμε έσοδα – το δημόσιο δηλαδή – και θα ήταν ατραξιόν τουριστική αλλά όχι επικρατεί το κόμπλεξ σε όλες τις περιπτώσεις.

ΥΓ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΙΣΩ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ; ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Α ΛΑ ΚΑΡΤ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα