Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΕυχαριστήριο μήνυμα προς το Φουγάρο για τη δωρεά του

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Φουγάρο για τη δωρεά του

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με Επιστημονική Υπεύθυνη την Ομότιμη Καθηγήτρια, κυρία Άλκηστις Κοντογιάννη θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Φουγάρο που είναι αρωγός στις δράσεις του ΠΜΣ και ειδικά την κυρία Φλωρίκα Κυριακοπούλου, την ιδιοκτήτρια αυτού του χώρου τέχνης και ζωής, για την πολύτιμη προσφορά βιβλίων για παιδιά και ενήλικες. Τα παιδικά βιβλία θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών των εγκλείστων, των Καταστημάτων Κράτησης Ναυπλίου και Κορυδαλλού και τα βιβλία ενηλίκων για τον έγκλειστο πληθυσμό του Καταστήματος Κράτησης Τρίπολης.

Είναι τόσο σπουδαία η πράξη αυτή, που θα φέρει μόνο χαμόγελα και ευτυχία τόσο στα παιδικά πρόσωπα που δεν έχουν κοντά τους γονείς τους λόγω του εγκλεισμού και πιθανότατα να μην έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουν βιβλία, όσο και στους ίδιους τους έγκλειστους που έχουν δείξει ιδιαίτερη φιλαναγνωσία, ξοδεύοντας δημιουργικά τον «νεκρό» χρόνο της φυλακής.

Ευχαριστούμε θερμά το Φουγάρο που στηρίζει ένα έργο χρόνων που υλοποιείται στο Αγροτικό Κατάστημα Τίρυνθας και στα Καταστήματα Κράτησης Ναυπλίου, Κορυδαλλού και Τρίπολης μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος και της κυρίας Κοντογιάννη. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αναφέρει η ανακοίνωση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα